• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

08:10

(FOTO) AU KAKVO PONIŽAVANJE! Nemac BRUTALNO dotukao Barselonu!

Fudbal

(FOTO) AU KAKVO PONIŽAVANJE! Nemac BRUTALNO dotukao Barselonu!

Podeli vest

Bajern je odigrao utakmicu za pamćenje, zadao je takav šamar Barseloni da će obrazi Kataloncima mesecima da bride posle osam primljenih golova u četvtfinalu Lige šampiona (8:2)

Ulje na vatru posle meča dodao je Tomas Miler, koji je izjavom dokrajčio rivale.

- Teško je objasniti ovo. Rekao bih da je naš tim u ovom momentu u fenomenalnoj formi. Zahvalan sam na nagradi za igrača utakmice. Radili smo veoma jako. Mislim da je svima teško da nas pobede. Baš smo se zabavili danas -  rekao je Miler posle utakmice.

(VIDEO/FOTO) PROCURELA FOTOGRAFIJA IZ SVLAČIONICE! Mesija ovakvog SVET JOŠ NIJE VIDEO!

ČOVEK ZVANI ISTORIJA! Nakon 7:1 u Brazilu, Miler je još jednom bio deo NEVEROVATNOG MEČA!

 

Objasnio je Miler i kako funkcioniše presing koji pravi njegova ekipa.

- Za naš stil igre nije bitno koja su imena igrača. Naravno da su to posebni igrači pa moramo zbog toga da budemo i agresivniji i da stalno ponavljamo neke situacije. Kada neko napravi presing i prođu ga, nema problema, jer dolazi sledeći i uzima loptu. Imamo i mnogo talenta u napadačkom delu, Filipe je ušao, Kingsli je ušao, tako da... Osećamo se jako dobro, naravno, bilo je jako posebno, ali moramo da budemo tihi.

 

Ali, Miler poruče da sada ne smeju da polete i pored velikoj trijumfa protiv rivala kakav je Barselona. 

- Sledeća utakmica kreće sa 0:0. Znam da su i druge ekipe gledale ovaj meč, mogu da budu impresionirani ili ne, ali krećemo od nule i idemo da dobijemo i sledeći meč i da odemo u finale. Moramo da budemo smireni, tihi, opušteni.. Alikada ustanemo ujutru i odgovorimo na sve poruke koje smo dobili od kuće, moramo da idemo da se spremimo da dobijemo polufinale i finale. Poznajem dobro ove turnire i posle ovako velikih pobeda zna da bude teško. Zato moramo da budemo oprezni - poručio je Miler.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija