• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2020

10:03

"ORLOVI" PONOVO NA TERENU! Vratili se OTPISANI Jović i Grujić, debituju Vlahović i Pavlović! Tumbaković objavio spisak za Ligu nacija

Fudbal

"ORLOVI" PONOVO NA TERENU! Vratili se OTPISANI Jović i Grujić, debituju Vlahović i Pavlović! Tumbaković objavio spisak za Ligu nacija

Podeli vest

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković saopštio je spisak igrača na koje računa za start Lige nacija protiv Rusije i Turske!

Tumbaković je spremio iznenađenje. Za A tim debitoveće Strahinja Pavlović i Dušan Vlahović. Pavlović je bio stub odbrane Partizana, a ovog leta se preselio u Monako u transferu vrednom 10+3 miliona evra. 

Takođe, kao što je najavljeno u ekipi su ponovo Luka Jović i Marko Grujić.

 

 


Ove sezone "orlovi" će igrati u diviziji B, pošto su prošle izborili plasman u viši rang. U okviru grupe 3 naša selekcija će prvo 3. septembra gostovati u Rusiji, a tri dana kasnije dočekaće Turke. Ovi dueli ujedno će biti i generalna provera za polufinale baraža protiv Norveške (8. oktobra u Oslu), u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo sledeće godine.

KREĆU "ORLOVI"! Selektor Tumbaković u četvrtak u 10 objavljuje spisak!

SRBIJA S ASOM REALA NAPADA NORVEŽANE! Tumbaković potvrdio, vraća se Luka Jović!

 

Posle ovih obaveza Srbija će u drugom terminu Lige nacija dočekati Mađarsku i gostovati u Turskoj (11. i 14. oktobra). Ukoliko "orlovi" pobede Norvežane, onda će 12. novembra u finalu baraža igrati u Beogradu sa boljim iz duela Škotska - Izrael.

Orlovima će potom ostati da odigraju i utakmice protiv Mađara u gostima i sa Rusijom kod kuće (15. i 18. novembra).

Ovo je kompletan spisak:

GOLMANI: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Rems), Emil Rockov (Fehervar)

ODBRANA: Nikola Milenković (FIorentina), Nikola Maksimović (Lacio), Stefan Mitrović (Strazbur), Strahinja Pavlović (Monako), Aleksandar Kolarov (Roma), Filip Mladenović (Legija)

VEZNI RED: Saša Lukić (Torino), Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Matić (Mančester Junajted), Nemanja Gudelj (Sevilja), Marko Grujić (Liverpul), Nemanja Radonjić (Marselj), Dušan Tadić (Ajaks), Adem Ljajić (Bešiktaš), Sergej Milinković Savić (Lacio), Filip Đuričić (Sasuolo), Mijat Gaćinović (Hofenhajm), Filip Kostić (Ajntraht), Darko Lazović (Verona), Danijel Aleksić (Bašakšehir)

NAPAD: Aleksandar Mitrović (Fulam), Luka Jović (Real Madrid), Dušan Vlahović (FIorentina), Đorđe Despotović (Rubin).

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17