• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

20:29

ZEMLJOTRES U BARSI, HITAN SASTANAK! HAOS na "Nou Kampu, Katalonci NE DAJU Mesiju DA IDE!

Fudbal

ZEMLJOTRES U BARSI, HITAN SASTANAK! HAOS na "Nou Kampu, Katalonci NE DAJU Mesiju DA IDE!

Podeli vest

Lionel Mesi jasno je poručio čelnicima Barseloni da odlazi iz kluba

 

Kolaps je u Barseloni danima, a sada je vanredno stanje u klubu, jer je Mesi uradio ono o čemu se nedeljama spekuliše. Odlazi sa Nou Kampa!

Barselona je potvrdila da je primila Mesijev faks i da je zatražio odlazak.

GOTOVO JE! Mesi napušta Barselonu!

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER VEKA? Mesi ima ponudu Real Madrida!

 

 

Njegova odluka izazvala je tektonski poremećaj u klubu, sazvan je Upravni odbor kluba. Kako pišu španski mediji, Barselona ne namerava da pusti Mesija da ode! Mogli bi da dođe do pravog sukoba između najboljeg igrača sveta i španskog giganta.

 

 

Naime, Lionel Mesi ima u ugovoru sa Barselonom klauzulu da može da ode na kraju svake sezone. Ali, sada je tačka sporenja – kada je kraj sezone! Kako piše Marka, ove godine je taj konačni datum bio 10. jun, do kada je Argentinac morao da se izjasni da li ide ili ostaje. Međutim, tada u Španiji sezona još nije bila završena!

Zbog korone cela takmičarska godina se rastegla i poslednje kolo je odigrano 19. jula. Lionel Mesi tvrdi da zbog korone i taj njegov rok za aktiviranje klauzule je pomeren i još je na snazi, dok iz Barselone poručuju da je rok istekao i da neće pustiti Argentinca da ode. Bar ne bez obeštećenja. Mesiju je kako prenose mediji automatski produžen ugovor na još jednu sezonu uz odštetnu klauzulu od 700 miliona evra. 

Ako ne bude dogovora možda će na kraju morati da se umeša i  FIFA. Povratka verovatno nema, Mesi je rešen da ide do kraja, samo da napusti Barselonu.

Dobio je Mesi podršku bivšeg saigrača i prijatelja, Karlesa Pujola.

- Poštovanje i divljenje, Leo. Sva moja podrška, prijatelju.

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GOTOVO JE! Mesi napušta Barselonu!
Fudbal

GOTOVO JE! Mesi napušta Barselonu!

Fudbaler Barselone Lionele Mesi saopštio je ovog utorka predsedniku kluba Đozepu Bartomeu da želi da ide već ovog leta, prenose svi svetski mediji

25.08.2020

19:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija