• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2020

10:11

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER VEKA? Mesi ima ponudu Real Madrida!

Fudbal

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER VEKA? Mesi ima ponudu Real Madrida!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Lionel Mesi nalazi se na izlaznim vratima katalonskog kluba, a prema poslednjim informacijama dobio je ponudu Real Madrida

Španski novinar Bruno Akosta na Tviteru ima nešto više od 43.000 pratilaca, a ekskluzivnu informaciju je obogatio i tvrdnjom da su čelnici kluba sa Kamp Nou stadiona Mesija već obavestili o ponudu iz Madrida.

SPREMA SE ZEMLJOTRES U SVETU FUDBALA! Mesi rekao da hoće da ide iz Barselone!

Da li je ovo samo provokacija sa Santijago Bernabeua upućena rivalu ili...

Argentincu ugovor sa Barselonom ističe sledećeg leta, a navodno je novom treneru Ronaldu Kumanu saopštio da nije zadovoljan situacijom u klubu i da sebe više ne vidi u dresu Blaugrane.

Ranije danas je ESPN objavio da deo rukovodstva katalonskog giganta ne bi imao ništa protiv da Mesi napusti klub u slučaju odgovarajuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija