• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

08:45

SPREMA SE ZEMLJOTRES U SVETU FUDBALA! Mesi rekao da hoće da ide iz Barselone!

Fudbal

SPREMA SE ZEMLJOTRES U SVETU FUDBALA! Mesi rekao da hoće da ide iz Barselone!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Lionel Mesi razgovarao je sa novim trenerom Ronaldom Kumanom, kom je navodno rekao da svoju budućnosti ne vidi na Kamp Nou, prenosi katalonski RAC1

 

Prema saznanjima ove radio stanice, argentinski napadač rekao je Kumanu da sebe u budućnosti ne vidi u Barseloni, kao i da je razočaran eliminacijom u četvrtfinalu Lige šampiona i porazom od minhenskog Bajerna 8:2, a takođe i dešavanjima u klubu.

NASTAVLJA SE OSIPANJE BARSELONE! Nakon Setjena, potvrđen novi odlazak iz Katalonije!

RAC1 dodaje i da je Mesi svestan da mu neće biti lako da napusti katalonski klub, s obzirom na to da ima ugovor do sledećeg leta.

Foto: AP PHOTO

BONUS VIDEO:

MAGIJA U NOGAMA ZA REKORD LIGE ŠAMPIONA! Pogledajte 16 Nejmarovih neverovatnih driblinga, ZBOG OVOGA SE GLEDA FUDBAL!

U dilemi ste šta da odigrate večeras? NEMANJA ZNA! I ZATO - IGRAJTE (SE) S NEMANJOM!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija