• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.10.2020

11:59

NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE! Večitima na papiru lako, Vojvodina ne želi da ispusti priključak

Fudbal

NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE! Večitima na papiru lako, Vojvodina ne želi da ispusti priključak

Podeli vest

Takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije nastavlja se za vikend utakmicama 13. kola, lider šampionata Crvena zvezda igra u Surdulici protiv Radnika, a Partizan dočekuje Mačvu

Prva utakmica 13. kola igra se danas od 18 časova u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Bačku. Novosađani žele pobedu kako bi zadržali na drugo mesto na tabeli, a Bačka će pokušati da prekine niz loših rezultata i odlepi se iz donjeg dela tabele.

Foto: Starsportphoto

 

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15 časova igraju na gostovanju protiv Radnika i pokušaće da prekinu niz od dva remija u prvenstvu. Radnik u poslednje četiri utakmice ima tri pobede i remi i želi da nastavi dobar niz.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda u utakmicu ulazi posle sinoćnje pobede protiv Slovana od 5:1, u drugom kolu Lige Evropa. Crveno-beli su jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije, prvi su na tabeli sa 32 boda, dok je Radnik 15. sa 14 bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 17 časova na svom terenu protiv Mačve i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede u ligi. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od Radničkog u Nišu, a pre toga odigrali su nerešeno protiv Zvezde i Metalca.

Foto: Starsportphoto

 

Ekipa Aleksandra Stanojevića je treća na tabeli sa 23 boda, tri manje od drugoplasirane Vojvodine i devet manje od vodeće Zvezde. Mačva je u nizu loših rezultata, poslednja je na tabeli sa pet bodova.

Čukarički će u subotu od 15 časova dočekati Novi Pazar i pokušaće da prekine niz od tri utakmice bez pobede, dok će u isto vreme u Beogradu biti odigrane još dve utakmice - Voždovac će dočekati TSC, a Rad će igrati protiv Zlatibora.

U subotu od 13 časova Inđija će igrati na svom terenu protiv Metalca za treću pobedu u nizu.

U nedelju od 15 časova igraju se tri utakmice, Javor - Radnički, Mladost - Proleter i Napredak - Spartak.

Superliga Srbije, 13. kolo

Petak

Vojvodina - Bačka (18)

Subota

Inđija - Metalac (13)

Čukarički - Novi Pazar (15)

Voždovac - TSC (15)

Rad - Zlatibor (15)

Partizan - Mačva (17)

Nedelja

Javor - Radnički (15)

Mladost - Proleter (15)

Napredak - Spartak (15)

Radnik - Crvena zvezda (15)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17