• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

16.03.2024

22:55

Specijalni gost! Ilić posetio igrače Partizana

Facebook FK Partizan

Partizan

Specijalni gost! Ilić posetio igrače Partizana

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sutra gostuju lučanskoj Mladosti u okviru 26. kola Superlige Srbije, a na poslednjem treningu pred meč crno-beli su imali specijalnog gosta.

Klub iz Humske je posetio doskorašnji prvotimac crno-belih, a sada fudbaler Bolonje Mihajlo Ilić (20).

On je od 2016. godine bio u Partizanu i prošao je kroz sve starosne kategorije, odigrao je 32 meča za A tim i postigao jedan gol uz asistenciju.

Mladi štoper je ove zime prešao u klub sa severa Italije i to u transferu vrednom 4.500.000 evra i sa "crveno-plavima" potpisao ugovor do 2028. godine. 

 

 

Sada je odlučio da poseti saigrače u Humskoj i pruži im podršku pred sutrašnji meč.

Crno-beli su izgubili lidersku poziciju na tabeli i to pet kola pred plej-of. Meč između Partizana i Mladosti je na programu sutra (13.30, Arena 1 premijum), a pruža im se mogućnost da sustignu večitog rivala Crvenu zvezdu koja se od 16 časova sastaje sa kragujevačkim Radničkim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija