• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2020

15:03

ISPLIVAO VIDEO, SKANDAL U RUSIJI! Kapiten reprezentacije na stubu srama, NE IGRA PROTIV Srbije!

Fudbal

ISPLIVAO VIDEO, SKANDAL U RUSIJI! Kapiten reprezentacije na stubu srama, NE IGRA PROTIV Srbije!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Rusije, Artjom Dzjuba neće biti u reprezentaciji za utakmice protiv Moldavije, Turske i Srbije

Razlog je video koji se pojavio na internetu, gde se igrač samozado****** što je šokiralo sve u reprezentaciji Rusije.

Na snimku se vidi kako Artem mast*****, a u pozadini se vidi prenos na kanalu “Matč TV”, sa voditeljkom Marijom Orzul za koju se spekuliše da je bila u vezi sa fudbalerom.

Foto: ap photo

 

Ekspresno je reagovao FS Rusije i selektor Stanislav Čerčešov koji ga nije pozvao za meč protiv Moldavije, a najverovatnije i Turske i Srbije.

Čeršešov ističe da od igrača insistira da ne samo na terenu nego i izvan moraju da vode računa o ponašanju koje mora biti na nivou igrača nacionalnog tima.

Foto: ap photo

 

Takođe, posle svega će sigurno ostati i bez kapitenske trake. Inače, fudbaler, ni njegov klub, Zenit, čiji je takođe kapiten, nisu se oglasili povodom ove situacije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 3 godine

...Добро крка...! Стално је у карантину, па мора да... - Др . . !? Није за осуду - већ за разумевање...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija