• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.11.2020

23:49

POSLE URNISANJA RUSIJE! Mitrović odgovorio na pitanje zašto Srbija ovako nije igrala i protiv Škotske

Fudbal

POSLE URNISANJA RUSIJE! Mitrović odgovorio na pitanje zašto Srbija ovako nije igrala i protiv Škotske

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da njegova ekipa nije bila rasterećna u večerašnjoj pobedi nad Rusijom i da pritisak u reprezentaciji uvek postoji

- Nismo bili rasterećeni. Kada igrate za reprezentaciju uvek postoji doza pritiska, da odigrate što je bolje moguće. Igrali smo jako dobru utakmicu, fizički i taktički, čvrsto, iznenadili smo protivnika. Zaslužili smo pobedu, bili smo bolji rival. Dati pet golova Rusiji, koja je veoma ozbiljna i kvalitetna reprezentacija, uopšte nije lako. Najbitnije je da smo dali sve od sebe i ostvarili dobar rezultat - rekao je Mitrović novinarima.

Srbija je pobedom nad Rusijom rezultatom 5:0 završila učešće u ovoj sezoni Ligi nacija i opstala je u B diviziji.

Mitrović je bio kapiten reprezentacije na duelu sa Rusijom, u odsustvu Aleksandra Kolarova i Dušana Tadića.

- Prelep osećaj, zaista. Zadovoljstvo, čast - kazao je Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

Prethodno, srpski tim je poražen od Škotske u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Mitrović je upitan zašto reprezentacija nije igrala protiv Škotske kao sad sa Rusijom i da li je sada još veća žal.

- Voleo bih da znam zašto... Drugačija utakmica, drugačiji ambijent, drugačiji protivnik, igrači, stil fudbala... Sve je drugačije. Svi znamo da utakmica protiv Škotske nije bila najbolja, nije nam sve polazilo za nogom, ali niko ne može da kaže da nismo dali sve od sebe. U životu i fudbalu nekad morate da imate i malo sreće. Mi tu sreću nažalost nismo imali. Ali, niko ne može da kaže da nismo hteli i dali sve od sebe, uradili sve što je do nas tog dana da dobijemo. Jednostavno, nekad imate loš dan, ništa ne ide i takva je bila ta utakmica. Na momente je bilo jako dobro na momente jako loše. Boli i dalje, peče. Nije lep osećaj, ali znam koliko su saigrači, drugari, selektor, svi u savezu radili naporno da pre svega dođemo do te utakmice, a onda i da se plasiramo - naveo je Mitrović.

- Nismo uspeli, pali smo, ali znam da moji saigrači i ja nećemo da odstajemo i stanemo na tome. Posle Norveške je sve bilo lepo, lepe reči. Sada su kritike na redu, istrpećemo ih muški, ali nastavićemo dalje. Ubeđen sam da će ovi igrači biti na Evropskom prvenstvu. Nećemo odustati ni po koju cenu - dodao je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bager

pre 3 godine

Eto sad ste imali srece ,nisu igrali Kolarov i Tadic,,eto recept za dobar nastavak

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!
"NEZAKONITO, NEDOZVOLJENO..."

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!

Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je, povodom toga što nova predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova prilikom polaganja zakletve nije izgovorila reč "Severna" koja je sastavni deo ustavnog naziva te države, da je njen "provokativni izbor" da prekrši zvanični tekst svoje zakletve i da svoju zemlju nazove drugim imenom nezakonit i nedozvoljen.

13.05.2024

09:10

Zabava

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"
Kultura

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

10:31

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00