• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

11:01

DAN NAKON JEDNOG OD NAJPOTRESNIJIH MEČEVA U ISTORIJI SUPERLIGE IGRAČI I DALJE NEUTEŠNI! Otišao je odličan trener i predobar čovek!

Fudbal

DAN NAKON JEDNOG OD NAJPOTRESNIJIH MEČEVA U ISTORIJI SUPERLIGE IGRAČI I DALJE NEUTEŠNI! Otišao je odličan trener i predobar čovek!

Podeli vest

Preminuli trener fudbalera TSC-a, Zoltan Sabo, otišao je na večni počinak, ali ostaće da živi kroz sve koji su ga poznavali, kroz svoje igrače koji su ga obožavali i kroz poznavaoce fudbala u našoj zemlji koji imaju samo reči hvale za njegovo fudbalsko i trenersko umeće

Dan nakon jednog od najemotivnijih i najdirljivijih mečeva ikada viđenih u Super ligi Srbije, u kojem je TSC u gostima ubedljivo dobio Inđiju (3:0), akteri susreta nisu krili emocije. Većina nije mogla da zadrži suze zbog smrti šefa struke Zoltana Saba, a onda su dali maksimum da iz duela izadju kao pobednici.

Mihajlo Banjac, mladi prvotimac tima iz Bačke Topole i nekadašnji član Inđije, osvrnuo se na duel i rekao da je nakon samo četiri meseca u klubu shvatio o kakvom se treneru i pre svega čoveku radi.

- Neverovatno teška utakmica i još teži dani su iza nas. Preteško nam je bilo na psihičkom planu, jer nas je ta šokantna vest izuzetno pogodila i potresla. Imali smo veliki motiv i želju da se preminulom treneru nekako zahvalimo na svemu što je učinio za nas. Pobedili smo i smatram da smo to zaslužili - kaže Banjac i dodaje:

Foto: Starsportphoto

Mihajlo Banjac

- Meni je ovo bio neverovatno emotivan meč, jer sam dete Inđije koju izuzetno volim. Prvi put sam igrao protiv doskorašnjeg kluba, ali sam dao sve od sebe da zbog  šefa pobedimo. Suze igrača govore više od reči.  Za ovaj kratak period mogu sa sigurnošću da kažem da je Zoltan Sabo bio odličan trener, takmičar i pre svega predobar čovek! Hvala mu još jednom za sve što je činio za nas i neka mu je večna slava - u tužnom tonu završio je Mihajlo Banjac.  

U redovima domaćina se takođe osećala empatija i težina specifične situacije u kojoj se odigrao meč. Nikola Dimitrijević, univerzalac Inđije kaže da su gosti, razumljivo, mnogo bolje ušli u utakmicu, a posebno su izgarali želeći da preminulom šefu posvete trijumf.

Foto: Starsportphoto

Nikola Dimitrijević

- Osećala se ogromna želja i neverovatna energija kod igrača TSC-a. Krenuli su žestoko i to je rezultiralo ranim vođstvom. Velika tragedija zadesila je njihov klub i srpski fudbal uopšte. Tužno je sve što se desilo, a oni su se na najbolji način oprostili od šefa. Sa druge strane, mi ovoga puta nismo uspeli da budemo na svom nivou, tako da je TSC zasluženo odneo tri boda nakon svega prikazanog - zaključio je Nikola Dimitrijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija