• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

09:15 >> 15:58

TRANSFERI UŽIVO /9. JANUAR/! PSŽ potpisao napadača, Perišić kod Murinja?

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /9. JANUAR/! PSŽ potpisao napadača, Perišić kod Murinja?

Podeli vest

Najnovija dešavanja sa zimske transfer pijace pratite i danas uživo uz Informer.rs

19:36 - Bivši vezista Milana Manuel Lokateli velika je želja Juventusa. Letos je bio prva opcija da pojača vezni red "stare dame", ali Sasuolo ni tada, kao ni sada nema nameru da ga proda! Ipak, na kraju sezone može da ide za 40.000.000 evra!

19:03 - Islam Slimani nalazi se na prgovorima u Lionu gde bi trebao da potpiše ugovor sa istoimenim klubom. Ponuda glasi ugovor na 18 meseci. 

18.05 - Želeo je Žoze Murinjo Ivana Perišića u Mančester junajtedu, ali mu se nije ostvarila želja. Sada ga želi i u Totenhemu, a engleski mediji ističu da je pozajmica sasvim moguća. Krilni fudbaler je sakupio 15 nastupa u Seriji A ove sezone, ali nijednom nije proveo 90 minuta na terenu, pritom je zabeležio jedan gol i tri asistencije!

Foto: reuters

Hoće li ga put odvesti do Murinja? Ivan Perišić

17.50 -  Dobro je poznato da Arsenal želi da raskine saradnju sa Ozilom, ali vezista očekuje od Arsenala da mu isplati preostalih 8.000.000 evra, koliko mu sleduje do kraja ugovora. Svima u prilog ide rastanak već u januaru, ali bivši fudbaler madridskog Reala želi da mu se isplati i poslednji cent! Ostaje da se vidi hoće li se dogovoriti, a Ozil će gotovo sigurno karijeru nastaviti u Fenerbahčeu.

Foto: Reuters

Sedi, odmara, zeva, a novac kaplje... Mesut Ozil

17.30 - Francuski defanzivac Dajo Upamekano je na listi želja brojnih klubova, a navodno sve ozbiljnije o njegovom angažovanju razmišljaju u Čelsiju. Štoper Red Bul Lajciga je minulog leta potpisao novi ugovor sa nemačkim klubom, u kojem ima otpusnu klauzulu tešku 45.000.000 evra.

17.10 - Simone Inzagi izjavio je da će transferi Lacija najviše zavisiti od brzine oporavka Senada Lulića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine oporavlja se od operacije skočnog zgloba, oporavak tečem dobro...

17.05 - Španski fudbaler Alvaro Odriozola podneo je zvanično molbu Real Madridu da bude stavljen na transfer listu kako bi u nastavku sezone mogao da ode negde gde bi igrao. On je odigrao samo 57 minuta ove sezone i Zinedin Zidan ne računa na njega

16:50 - Prema pisanju ruskih medija posle Pepea iz Gremija, Zenit je želi i  napadača Fjorentine Kuamea.

16.10 - Juventus je spreman da se rastane sa dvojicom mladih fudbalera koji nisu zadovoljili kriterijume u drugom timu. Prvi je štoper Luka Kokolo (22), za koga se interesuje nekoliko timova iz Serije B, a drugi je bek Vesli (20) za koga se raspituje Verona.

16.05 -  Prema pisanju italijanskih medija, Juventus i Arkadijuš Milik imaju načelni dogovor za besplatan transfer na leto

16.00 - Vest Hem želi Gracijana Pelea. Italijanski napadač na skeneru je Intera, Juventusa i Milana, ali Vest Hem želi da upravo on zameni Sebastijana Alea. 

15.57 - Mladi napadač Pari Sen Žermena Kvejrel Čikambu (16) je potpisao profesionalni ugovor sa klubom do 2023. godine.

 

15.36 - Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić će definitivno ove zime napustiti Marsej i otići na šestomesečnu pozajmicu, a za njega su zainteresovani Sasuolo i Kaljari.

15.13 - Holandski Ado Den HAg raskinuo je ugovor sa nekada velikom nadom engleskog fudbala, Ravelom Morisonom.

14.47 - Visla iz Krakova pokušava da se otarasi crnogorskog reprezentativca Fatosa Bećiraja koji nema zapaženu ulogu u klubu, a za njega je zaionteresovan Hapoel iz Tel-Aviva.

14.24 - Kapiten Atalante Papu Gomez je na izlaznim vratima kluba, a to pokušava da iskoristi Fjorentina koja je spremila deset miliona evra za njegove usluge, prenosi "Korijere Fiorentino". Navodno, on ne bi imao ništa protiv da pojača "violu", ali bi prvo sačekao da vidi hoće li u akciju krenuti Juventus ili Inter koji su takođe zainteresovani.

13.52 - Agent Kristijana Eriksena je podneo tužbu protiv Intera i potražuje neisplaćenu proviziju u visini od 7.500.000 evra. Velikim problemima danskog veziste u Milanu se ne nazire kraj.

13.36 - Prekaljeni crnogorski napadač Dejan Damjanović (39) novi je fudbaler Ktičija iz Hong Konga.

13.13 - Italijanski "Korijere delo Sport" prenosi da je Lacio dogovorio produžetak saradnje sa iskusnim Frančeskom Aćerbijem (32) koji će potpisati novi, poboljšani ugovor do 2025. godine. Takođe, navodi se da će njegova primanja biti povećana sa 1.800.000 evra, na dva i po miliona.

12.50 -  Ruski mediji pišu da će se ovih dana voditi velika borba između CSKA i Spartaka za potpis napadača Fenerbahčea i turske reprezentacije Ozana Tufana. 

12.40 - Španska Marka piše da je sportski direktor PSŽ -a doneo odluku da će mu u narednom periodu prioritet biti da produži ugovor s Nejmarom, a ne sa Kilijanom Mbapeom! Sve je jasnije da će Mbape možda već na leto da pređe u madridski Real i da su se pregovori oko novog ugovora u Parizu zato odužili.

Foto: reuters

PSŽ želi što pre Nejmaru da produži ugovor! Mbape gleda ka Realu?

12:33 - Barselona je aktivirala opciju automatskog produžetka saradnje na još dve godine samo kako bi bolje prodala Rikija Puća

12.30 - Zenit je spremio 20.000.000 evra za napadača Gremija Pepea (23). Radi se o ofanzivcu koji je u poslednje vreme privukao dosta pažnje. Porto je ozbiljno zainteresovan za njega i navodno daje 17.000.000 evra za njegov transfer. On je ove sezone upisao 21 utakmicu uz osam golova i četiri asistencije.

12.24 - Kako pišu engleski mediji, Vest Hem nastavlja potragu za napadačem posle odlaska Sebastijana Alea u Ajaks, a posle Žirua prva  meta je Edi Nketija.

12.20 - Kako tvrdi sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić, Bavarci ove zime ne nameravaju da dovode nikoga.

12.16 - Proslavljeni ruski napadač Aleksandar Kokorin ostaće u Spartaku iz Moskve i ove zime se neće preseliti u Seriju A, iako su nteresovanje za njega pokazali Fjorentina, Roma i Bolonja.

Foto: Reuters

Kokorin ipak ostaje u Spartaku

 

11.32 - Krilni napadač Nanta Abdulaj Dabo (19) na korak je od prelaska u Juventus. Kako navode italijanski mediji, on će u Italiju stići na pozajmicu i igraće narednih šest meseci za mladi tim "bjankonera", a ukoliko zadovolji "stara dama" će moći da ga otkupi na kraju sezone.

11.08 - Pojačava se VBA pred napornu borbu za opstanak. Klub za koji nastupa Branislav Ivanović je doveo iskusnog golmana Endija Lonergana.

 

10.30 - Najbolji fudbaler Čukaričkog Vinsent Eze napustiće Banovo brdo i u transferu vrednom 300.000 evra pojačaće Šahtjor Soligorsk, prenosi "Žurnal".

10.17 - Španska "Marka" piše da je Zinedin Zidan precrtao Luku Jovića i da je reprezentativac Srbije slobodan u izboru nove sredine.

09.50 - Italijanski portal "Toro" koji se isključivo bavi dešavanjima u Torinu tvrdi da je Simone Edera već viđeno pojačanje Crvene zvezde.

09.28 - Mediji u Saudijskoj Arabiji su preneli informaciju da je Vladan Milojević pred otkazom u Al Ahliju.

09.15 - Dobro jutro i dobro došli na lajv posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17