• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

09:26

SVE SE TRESE! Italijani potvrdili! Zvezda dobija najveće zimsko pojačanje

Crvena zvezda

SVE SE TRESE! Italijani potvrdili! Zvezda dobija najveće zimsko pojačanje

Podeli vest

Doskorašnji mladi reprezentativac Italije Simone Edera (23) uskoro će postati novi fudbaler Crvene zvezde, pišu mediji na Apeninima

Italijanski portal "Toro", koji je se bavi samo pitanjima vezanim za Torino tvrdi da će Edera narednih dana zadužiti opremu šampiona Srbije.

Iako se juče pojavila informacija da je Parma najozbiljniji kandidat da potpiše brzonogog krilnog napadača, izgleda da je došlo do zaokreta od 180 stepeni.

Foto: Reuters

Simone Edera u duelu sa Radživom van la Parom

Isti portal piše da Zvezda i Edera intezivno rade na realizaciji transfera i da su, za sada, prvi znaci ohrabrujući.

D'Aversa (novi trener Parme) poštuje Ederu kog je već trenirao, ali trenutno je najkonkretniji put onaj koji vodi u Srbiju. Pregovara se i konačan odgovor očekuje se uskoro - piše "Toro" u zaključku svog teksa.

Edera se ove sezone nije naigrao u dresu "bikova", odigrao je samo četiri meča na kojima je skupio 166 minuta i nije imao nikakav učinak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 3 godine

Odakle te silne para za strance a za naše nema nego beže napolje za kikiriki da igraju ?????????????????????????????????????????Drugo odakle zvezdi tolike pare kada znamo da su još juče bilinu dudovima ??!?!!!! Ako ih finansira država gde su pare za ostale klubove i sportove ?????!!!!!!!

koroman

pre 3 godine

Sve se trese ---Terza uhvacen u pricama o muckama .....Smarakana ili stadion sa novim imenom Gospodjetina se trese od straha ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija