• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

09:56

SINA ANDRIJE KALUĐEROVIĆA UDARILA STRUJA! Bore mu se za život, teško povređen! Životna drama srpskog fudbalera!

Fudbal

SINA ANDRIJE KALUĐEROVIĆA UDARILA STRUJA! Bore mu se za život, teško povređen! Životna drama srpskog fudbalera!

Podeli vest

Grozna vest! Drama u porodici srpskog napadača Andrije Kaluđerovića!

Njegovog četvorogodišnjeg sina udarila je struja iz komšijske ograde, dok se igrao kod bake na selu. Dečak je u teškom stanju pre dva dana prebačen u bolnicu, a lekari se trude da mu spasu povređenu ruku kojom je uhvatio žicu pod strujim naponom. 

Kaluđerović se dovodio u vezu sa povratkom u Rad, ali je kazao da to sve zavisi od njegovog sina koji je povređen.

- Nažalost, pre par dana, doživeo sam nesreću sa sinom. Teže je povređen i čeka ga ozbiljan oporavak. Isključivo od toga zavise moji sledeći koraci u karijeri. Ako on ne bude mogao da putuje sa mnom u inostranstvo, neću se vraćati u Litvaniju, već ću ostati sa njim u Srbji - rekao je za Alo Kaluđerović bez otkrivanja detalja o kakvoj nesreći se radi.

Foto: Starsportphoto

Andrija Kaluđerović

Navodno je dečak na nekoliko minuta ostao bez nadzora, a zbog jakog strujnog udara ostao je bez svesti, navodi izvor pomenutog portala.

- Lukina baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, ali nije uspela da ga sačuva od struje. Nije ni slutila da je njen komšija aktivirao napon niti da postoji ikakav rizik po dete koje se igra na selu. U jednom trenutku se igrala sa unukom, a već u drugom ga je videla na zemlji. Kada je shvatila šta se desilo, već je bilo kasno. Celo selo je čulo njene krike! - navodi anonimni izvor.

- Prema poslednjim saznanjima, lekari se i dalje bore za Lukin život. Porodica je očajna i svi se mole Boga! Nemaju snage da ikoga krive. Plaču i jecaju nadajući se da će agonija koju prolaze uskoro biti gotova - rekao je poznanik porodice Kaluđerović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija