• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

16:12

SRPSKA KOLONIJA U FIRNECI SE PROŠIRUJE! Ljubimac Delija na korak od prelaska u Fjorentinu

Fudbal

SRPSKA KOLONIJA U FIRNECI SE PROŠIRUJE! Ljubimac Delija na korak od prelaska u Fjorentinu

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Darko Lazović već pet i po godina sa velikim uspehom nastupa u Seriji A, a posle Đenove i Verone mogao bi uskoro da zaigra i za Fjorentinu

Kako prenose italijanski mediji, "viola" je spremna da već sada na Veronin račun uplati 7.000.000 evra, kako bi kaparisala 30-godišnjeg Čačanina za neredno leto.

Ukoliko do dogovora između klubova, a porom Fjorentine i Lazovića dođe, bivši fudbaler Crvene zvezde bi se na "Artemio Frankiju" pridružio Dušanu Vlahoviću, Nikoli Milenkoviću i Aleksi Terziću koji se po završetku sezone vraća sa pozajmice iz Empolija.

Foto: Reuters

Darko Lazović

Lazović je karijeru započeo u čačanskom Borcu, a potom je punih šest sezona bio član Crvene zvezde. "Marakanu" je napustio 2015. godine i od tada hara terenima u Seriji A. Prvo je četiri sezone igrao za Đenovu, a pre 18 meseci je prešao u Veronu za koju i dalje nastupa.

Za reprezentaciju Srbije je Lazović odigrao 15 utakmica, ali još nije postigao prvenac u dresu "orlova".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija