• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

17:51

MILAN STOPIRAO PREGOVORE! Rajola vodi DONARUMU bez "dinara" obeštećenja!

Fudbal

MILAN STOPIRAO PREGOVORE! Rajola vodi DONARUMU bez "dinara" obeštećenja!

Podeli vest

Kapiten Milana Đanluiđi Donaruma odbio je dve ponude za novi ugovor

Ponovo kuva na relaciji Mino Rajola - Milan! Kada je 2017. godine nastala frka oko novog ugovora za Đanluiđija Donarumu uspeli su nekako da se dogovore, a talentovani golman dobio je platu od 6.000.000 evra. 

Ipak, kako sada stvari stoje na San Siru, malo teže će Rajola isterati svoje i ovoga puta, po cenu da Donaruma napusti Rosonere! 

Foto: Reuters

Milan je posle dve odbijene ponude stopirao pregovore sa Rajolom oko novog Donaruminog ugovora. Milanezi su ponudili sličan ugovor, dakle 6.000.000 evra godišnje i još milion u bonosima ako se klub plasira u Ligu šampiona. Rajola je to odbio bez razmišljanja.

Podebljao je Milan ponudu za još milionče, ali ni to nije zadovoljilo apetite poznatog agenta koji insistira na plati od 12.000.000 godišnje! Dakle duplo. Milan za sada nije spreman da plati, ali "iza ćoška" vrebaju Juventus, Mančester junajted, Real Madrid, pa i Čelsi koji su platno mnogo moćniji od Rosonera i već od janauara su u mogućnosti da pregovaraju sa golmanom čiji ugovor ističe poslednjeg dana juna. 

Foto: Reuters

Donaruma ima svega 22 godine i već je stekao ozbiljno ime u italijanskom velikanu. Navijačima se zamerio kada je želeo da ode pre četiri godine, ali je uspeo da "ispegla konflikt". Već pet godina je prvi izbor među stativama i za to vreme je odigrao 243 utakmice, a na 83 je uspeo da sačuva svoju mrežu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija