• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

10:52

KOLAPS U HRVATSKOJ! Gvardiol pije vodu, Rebić menja kopačke, dok Španci rešetaju!

reuters

Fudbal

KOLAPS U HRVATSKOJ! Gvardiol pije vodu, Rebić menja kopačke, dok Španci rešetaju!

Podeli vest

Posle eliminacije Hrvatske sa Evropskog prvenstva isplivao je prljav veš

Hrvatska završila je učešće na Evropskom prvenstvu u osmini finala. Gubili su 3:1 od Španije, ali izborili produžetke, da bi u njima ostali bez snage i "furija" ih je na kraju pobedila 5:3.

Da sve bude gore igrači su se posvađali u toku meča na stadionu u Kopenhagenu, prenosi Marka. Do svađe je došlo posle drugog gola Španije u 57. minutu kada je amaterski reagovao Joško Gvardiol, jedan od najskupljih igrača Dinama. Ali,  Modrić i selektor Zlatko Dalić pobesneli su na Rebića koji je pre pogotka Španije izašao iz igre kako bi promenio kopačke, pa su na terenu ostali sa desetoricom!

To nije sve! Veliki kiks napravio je i 19-godišnji Joško Gvardiol koji na četiri utakmice Eura nije igrao samo poslednjih 20 minuta protiv Škotske.

Foto: reuters

 

Međutim, Gvardiol je napravio ozbiljan kiks kod drugog, a posebno trećeg gola Španije u porazu Hrvatske 3:5 u osmini finala nakon produžetaka.

Gvardiolov kiks kod trećeg gola Španije je još teži i bizarniji od Rebića koji je menjao kopačke. 

U 77. minutu, dok se čekalo da Španija izvede slobodan udarac igrači na tražili vodu.  Međutim, vodu su pili oni koji su u neposrednoj blizini izvođenja prekida, dok su ostali pazili na igrače. Gvardiol to nije uradio, nego je sa svoje, leve strane obrane, došao do sredine terena po flašu sa vodom. Tako je ostavio rupu na desnoj strani napada Španije.

Foto: tanjug/ap photo

 

Tores je to naravno video, brzo izveo slobodan udarac poslao dijagonalu na drugu stranu za Ferana. On je iskoristio Gvardiolov kiks i nakon što se lopta odbila od Gvardiola, zatresao mrežu Hrvata.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

klasican primer namestene utakmice .. jadni su kroasani .. prodali su svoju lepu .. samo je pitanje za koliko .. ma koliko bilo .. tuzno je to ..

Ivan50

pre 2 godine

Hvala Vam na Vasoj borbi i priustenim trenutcima radosti i veselja ,premad je je zavrsilo negativno po nas ali ima veliki potencial ova nasa vrsta. Greske se svuda dogadaju pa eto i u Francuskoj vrsti.Bit ce bolje iduci put ,pa ne ide to samo tako ,prvenstvo za prvenstvo uspjeh.Koliko ce godina trebati nasim istocnim susjedima da osvoje trece ,pa drugo mjestio na WC u nogometu???Mozda 112 ili vise??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20