• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

08:45

HRVATI SE ŽESTOKO POSVAĐALI USRED MEČA! Evo šta se dešavalo i zašto je Modrić pobesneo!

tanjug/ap photo

Fudbal

HRVATI SE ŽESTOKO POSVAĐALI USRED MEČA! Evo šta se dešavalo i zašto je Modrić pobesneo!

Podeli vest

Hrvati su eliminisani sa Evropskog prvenstva, a odmah nakon meča sa Španijom došlo je do svađe u reprezentaciji i to zbog kopački

Hrvatska završila je učešće na Evropskom prvenstvu u osmini finala. Gubili su 3:1 od Španije, ali izborili produžetke, da bi u njima ostali bez snage i "furija" ih je na kraju pobedila 5:3.

Da sve bude gore igrači su se posvađali u toku meča na stadionu u Kopenhagenu, prenosi Marka. Do svađe je došlo posle drugog gola Španije u 57. minutu kada je amaterski reagovao Joško Gvardiol, jedan od najskupljih igrača Dinama.

Foto: tanjug/ap photo

Ante Rebić

 

Nisu na njega bili ljuti kapiten Luka Modrić i selektor Zlatko Dalić. Pobesneli su zbog Anta Rebića, hrvatskog napadača, koji je pre pogotka Španije izašao iz igre kako bi promenio kopačke, pa su na terenu ostali sa desetoricom!

Foto: tanjug/ap photo

 

- Dok su Španci  bodrili svog golmana nakon autogola, Hrvati su napali Rebića zbog gola za 1:1. Modrić je bio igrač koji se najviše naljutio na saigrača, tražeći objašnjenja zbog promene kopački i kašnjenja. I selektor Zlatko Dalić je bio ljutit na igrača koji je posramljen otišao u svlačionicu kad se završilo poluvreme. Rebić je bio slomljen na kraju poluvremena - piše madridska Marka.

- Rebićevu grešku mnogi navijači nisu primetili, ali Modrić i Dalić su jasno poručili da nisu mogli da se brane sa 10 igrača Sarabia je došao iz drugog plana nakon odbijene lopte i izjednačio.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17