• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2021

11:56

LAZETIĆ SVESTAN ŠTA GA ČEKA! Svi znamo ko je Zvezda, ali nećemo se predati!

Starsportphoto

Fudbal

LAZETIĆ SVESTAN ŠTA GA ČEKA! Svi znamo ko je Zvezda, ali nećemo se predati!

Podeli vest

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić kaže da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde u Superligi, jer je to jedan od najboljih timova sa ovih prostora

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 16.05 sati dočekuju crveno-bele na TSC Areni u 21. kolu Superlige. Zvezda je u ponedeljak odigrala samo 1:1 sa Radnikom, pa ne sebi da dozvoli novi kiks.

- Svi znamo šta Crvena zvezda predstavlja u domaćem fudbalu. Aktuelni su šampion, postigli su ozbiljne rezultate u Evropi i svesni smo da nas čeka najteža moguća utakmica protiv šampiona, tako da sa maksimalnim respektom ulazimo u predstojeći meč - rekao je Lazetić u najavi utakmice.

Foto: Starsportphoto

 


Lazetić je naglasio da Zvezda ima igrače koji se tokom utakmice lako prilagođavaju protivniku i lako menjaju formacije i način igre.

Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da ugrozimo Zvezdu, ozbiljan su protivnik sa individualcima koji u svakom trenutku mogu da reše meč, ali nećemo se predati unapred. Uz dobar pristup kakav imamo na treninzima i kakav smo imali na utakmicama koje sam sa klubom do sada odigrao pokušaćemo da dođemo do našeg cilja, a to su dobra igra i dobar rezultat - dodao je Lazetić.

Foto: Starsportphoto

 


Golman Nenad Filipović je takođe istakao da je kvalitet protivnika neosporan, pogotovu što je Crvena zvezda ekipa koja je u Evropi iza sebe ostavila klubove kakvi su Braga, Ludogorec i Mitjiland.

U Ligi Evrope su bili fenomenalni, a po meni i u prvenstvu igraju odlično. Naravno, dešavaju se kiksevi svima pa i Zvezdi, ali mislim da i kod nas treba da bude normalno da svaki klub, pa i najbolji, može ponekad da izgubi ili odigra nerešeno. Ne iznenađuje me rezultat koji je Zvezda imala protiv Radnika iz Surdulice. Mi prvenstveno gledamo sebe i svoje redove. Verujem da smo se konačno vratili na pravi, pobednički kolosek na kome i treba da budemo. U sutrašnjem meču ćemo dati sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu, da na domaćem terenu odigramo dobro i obradujemo navijače - rekao je Filipović.

TSC je trenutno 8. na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 51 bodom.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija