• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

23:09

POZNATI SVI POLUFINALISTI LIGA KUPA! Liverpul se digao iz mrtvih! Čelsi i Totenhem sigurni /VIDEO/

Fudbal

POZNATI SVI POLUFINALISTI LIGA KUPA! Liverpul se digao iz mrtvih! Čelsi i Totenhem sigurni /VIDEO/

Podeli vest

Sve četvrtfinalne utakmice engleskog Liga kupa su odigrane i poznati su svi timovi koji su se domogli završnice

Najuzbudljiviji meč odigrali su Liverpul i Lester, a posle 3:3 u regularnom delu, "redsi" su sa 5:4 slavili u penal seriji.

Tokom 90 minuta na "Enfildu", Lester je imao dva puta po dva gola prednosti, ali je ekipa Jirgena Klopa uspela da se izvuče i da dođe do trijumfa.

Džejmi Vardi je u devetom i 13. minutu dao prve golove na utakmici, a Aleks Okslejd-Čembrlen je u 19. smanjio na 2:1. Ponovo su do dva gola viška "lisice" došle u 33. minutu preko Džejmsa Medisona, ali su se u drugom delu "redsi" digli iz mrtvih.

Diogo Žota je u 68. minutu smanjio na 3:2, a Takumi Minamino je u sudijskoj nadoknadi izborio penale za Liverpul.

U penal lutriji je Liverpul slavio posle šest serija, a odlučujući gol je dao Žota.

Čelsi je rezultatom 2:0 pobedio Brentford u gostima.

"Plavci" su do polufinala stigli golovima u poslednjih deset minuta, pošto je Pontus Janson prvo dao autogol, a onda je Žoržinjo iz penala stavio tačku na meč.

Na kraju, u londonskom derbiju je Totenhem savladao Vest Hem sa 2:1.

Svi golovi su pali u periodu od 29. do 34. minuta. Stiven Bergvajn je doveo "pevce" u vođstvo, pa je Džarod Bouven doneo izjednačenje "čekićarima", da bi na kraju gol za trijumf domaćeg tima dao Lukas Moura.

Podsetimo, dan ranije je Arsenal sa 5:1 pobedio Sanderlend.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija