• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2022

20:23

POSAO DECENIJE - BARSELONA, JUVENTUS I ATLETIKO SE "KIDAJU" ZBOG VLAHOVIĆA! U posao UKLJUČEN i Morata...

Tanjug/AP

Fudbal

POSAO DECENIJE - BARSELONA, JUVENTUS I ATLETIKO SE "KIDAJU" ZBOG VLAHOVIĆA! U posao UKLJUČEN i Morata...

Podeli vest

Španski fudbaler Alvaro Morata dogovorio je lične uslove sa Barselonom, ali Juventus ne želi da pusti napadača

Svesni su u Barseloni da će morati u još veći minus ukoliko žele do evropskih takmičenja naredne godine. Već je na Nou Kamp stigao Feran Tores za 55.000.000 evra, a Katalonci žele i Alvara Moratu iz Juventusa. 

Španski napadač još uvek je na pozajmici u Juventusa iz Atletiko Madrida, Stara dama ne želi da ga otkupi, Jorgandžijama je svejedno, a Barselona je uspela i da se dogovori sa Moratom. Ipak, italijanski klub nije voljan da se odrekne golgetera ukoliko ne pronađe adekvatnu zamenu u januaru. 

Barselona je za sada spremna da preuzme pozajmicu, ali da se obaveže da će ga u junu otkupiti za 40.000.000 evra. Atletiko ne želi da se sastaje sa Moratom još uvek, a ni njemu se ne vraća na Vanda Metropolitano. Problem predstavlja uslov Juventusa koji želi da pronađe napadača za prolećni deo sezone. Barsa je predložila da prosledi Memfisa Depaja, ali su Italijani odbili tu mogućnost. 

Foto: Tanjug/AP

Stara dama ima svoje mete, a jedna od njih je i Dušan Vlahović. Ipak, u toj situaciji posao komplikuje Fiorentina koja ne želi strelca 33 gola u Seriji A u kalendarskoj godini da proda najvećem rivalu. Druga meta je Đanluka Skamaka iz Sasuola, koji deluje u ovom momentu realnija.

Sreća za sve tri strane je što je prelazni rok počeo tek danas i trajaće u narednih mesec dana. Vremena ima dovoljno, ali ostaje veliki znak pitanja da li će svi uspeti da ispune svoje ciljeve i zamisli. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15