• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

20:03

KANGA TRAGIČAR GABONA! Neće spavati noćas...

Tanjug

Fudbal

KANGA TRAGIČAR GABONA! Neće spavati noćas...

Podeli vest

Reprezentacija Burkine Faso prvi je četvrtfinalista Afričkog kupa nacija

Burkina Faso je u prvom meču nokaut faze savladala selekciju Gabona boljim izvođenjem penala posle devet serija – 7:6 (1:1). Jedan od tragičara Gabona je vezista Crvene zvezde Gelor Kanga koji je promašio jedan od tri penala za Gabon.

Foto: Tanjug

 

Povela je selekcija Burkina Fasa preko Bertranda Traorea u 28. minutu, koji je 10 minuta pre toga je promašio jedanaesterac.

Gabon je od 67. minuta igrao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Sidneja, ali je Manga  u 91. pogodio Guiru kome je upisan autogol za 1:1!

Uspešnija je izašla Burkina Faso i nakon penal lutrije plasirala se dalje...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

On je namerno promašio penal da bi se što pre pridružio pripremama Crvene zvezde.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija