• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2022

08:46 >> 00:13

KRAJ PRELAZNOG ROKA! BOMBA ZA KRAJ! BARSA PRESREĆNA! Evo ko je pobedio u trci sa vremenom!

Fudbal

KRAJ PRELAZNOG ROKA! BOMBA ZA KRAJ! BARSA PRESREĆNA! Evo ko je pobedio u trci sa vremenom!

Podeli vest

Zimski prelazni rok završava se u ponoć, a najzanimljivija dešavanja pratite uz Informer.rs

Evo do kada traju prelazni rokovi u najvećim ligama Evrope: Premijer liga – 00.00, Bundesliga – 18.00, Serija A – 20.00, La Liga – 00.00, Liga 1 – 00.00.

Takođe, prelazni rok u Portugaliji traje do 2. februar, u Turskoj do 8, u Rusiji do 22. februara, dok se šest dana kasnije završava u Kini.

Moglo bi da bude vrlo zaniljivo u ligama petice tokom poslednjeg dana prelaznog roka.

00:02 - BOMBA JE ODJEKNULA!

 

00:00 - Prošla je ponoć i zvanično je završen prelazni rok u najjačim ligama Evrope. I dalje nije 100% jasna situacija oko Obamejana u Barseloni, Dele Alija u Evertonu...

 

 

23:57- Prema saznanjima Mozzart sporta, Šerif je načelno prihvatio ponudu Crvene zvezde za Edmunda Ada, ali problem pravi njegov bivši klub iz Gane koji tu ima neke procente. Priča neće biti gotova ove noći ali već sutra su velike šanse da će srpski šampion realizovati transfer Šerifovog veziste.

23:24 - Posle Srbina i Albanac u Granadi! Nakon Njegoša Petrovića, Granada je dovela albansko krilo! Mirto Uzuni je stigao iz Ferencvaroša u transferu teškom 3.000.000 evra,

23:23 - Den Burn je novi štoper Njukasla. Engleski klub je potvrdio transfer Brajtonovog defanzivca... 

 

 

23:21- Reprezentativac Bosne i Hercegovine novi je član Bordoa:

 

 

23:11 - Sporting je "oteo" Benfiki Islama Slimanija

 

 

23:04 - Maks Majer je završio u Midtjilandu...

 

 

23:01- Valensija je poslala Manua Valjeha na pozajmicu u Alaves

22:29- Kraj! Real Madrid je odbio i poslednji pokušaj Evertona da dovede Luku Jovića!

Foto: Tanjug/AP

 

22:11 - Liverpul je pred zatvaranje fudbalske pijace dgovorio sa Fulamom kupovinu  Portugalca Fabija Karvalja. Ostrvski mediji spekulišu da neće biti dovoljno vremena da se sve papirološki završi... Pogotovo što Fulam traži i Neka Vilijamsa u zamenu.

22:02 - Rendžers je potvrdio! Aron Remzi je došao na pozajmicu iz Juventusa!

 

 

21:54 - Najnovije informacije su e da Zvezda ipak radi na hitnoj kupovini Edmunda Ada i da je veća šansa za to nego za pozajmicu s otkupom!

Foto: Peđa Milosavljević

 

21:13 - Atletiko se nada da će do ponoći zaključliti transfer levog beka Reinalda Mandave iz Lila.

20:56- Red Bul Salcburg je realizovao jedan od najvećih transfera u klupskoj istoriji pošto je za 5.000.000 evra doveo belgijsko desnog beka Ignasa Van der Brempta (19) iz Briža

20:41- Francuski mediji javljaju da Dembele odbija da ode iz Barselone koja ima ponude Čelsija i Totenhema...

20:22 - da je ozbiljno oko Felipea i Njukasla! Videćemo uskoro...

20:01 -Igo Ekitike neće pojačati Njhukasl! Iako su Svrake nudile 30 i nešto miliona evra, igrač Remsa je na kraju odbio.

19:55 -  Njukasl pokušava da vrati Đinija Vajnalduma koji je nezadovoljan u Parizu.

19:11 - Daglas Kosta ima još šest meseci ugovora sa Juventusom i istekla mu je pozajmica u Gremiju, pa ada pregovara o pozajmici u Los Anđeles Galaksi.

19:00 -  Malatija i Bašakšehir večeras se lome za potpis Adema Ljajića koji je otpisan u Bešiktašu.

18:33 - Srpski internacionalac Mijat Gaićinović igraće do kraja sezone na pozajmici u Panatinaikosu! 

Foto: Starsportphoto

 

18:22 - Bez starca nema udarca! Parma je najavila dolazak Gorana Pandeva (38)! U toku je sređivanje dokumentacije...

Foto: Tanjug/AP

 

Za one koji nisu upućeni, prelazni rokovi u najboljih pet liga Evrope traju do:

Premijer liga – 00.00

Bundesliga – 18.00

Serija A – 20.00

La Liga – 00.00

Liga 1 – 00.00

18:09 - Posle Rodriga Bentankura Totenhem je ozvaničio i dolazak Dejana Kuluševskog

 

 

18:08 - PSŽ je navodno Barsi nudio dvojicu mladih igrača (Dina Ebimbe i Alfa Dijalo) za Usmana Dembelea...

18:01 - Totenhem je ozvaničio jdolazak Rodriga Bentankura!

 

 

 

17:55 - Golman hrvatske reprezentacije Simon Sluga prešao je iz Lutona u bugarski Ludogorec.

17:34 - Paul Vaner (16) potpisao je višegodišnji ugovor sa Bajern Minhenom!

 

 

17:01 - Nekad je bio u Seriji A i reprezentativac Srbije, Alen Stevanović kasnije u sastavu Partizana poslednji put kad su crno-beli osvojili titulu, a do leta u dresu IMT-a. 

Foto: Starsportphoto©

 

16:38 - Srpski internacionalac Ivan Radovanović (33) novi je igrač Salernitane. Đenova ga pušta kao slobodnog igrača...

16:02 - Novo pojačanje stiže u Humsku! I ponovo povratnik - Marko Jevtović! 

Foto: Starsportphoto©

 

15.45 - Nadomak prelaska u Crvenu zvezdu je povremeni reprezentativac Nemanja Radoja. Međutim, kako prenosi Arena, Radoja mora do kraja dana da raskine ugovor sa Levanteom nakon čega bi bez vremenskog ograničenja mogao da dovrši pregovore sa šampionom Srbije.

15.11 - Frenk Lampard postao je novi menadžer Evertona i pokušaće da "pogura" Karamele izvan borbe za opstanak u koju su upale nakon užasno loših rezultata u poslednjih nekoliko nedelja. Pao je dogovor na dve i po godine, tako da će se Lampard zadržati na klupi Evertona sve do juna 2024. godine. Prvi put će voditi tim već za pet dana kada Everton bude igrao protiv Brentforda na Gudisonu u okviru četvrtog kola FA kup

14.45 - Posle rastanka sa Krasnodarom, Uroš Spajić karijeru nastavlja u Turskoj. Reprezentativac Srbije kao slobodan igrač dogovorio se sa Kasimpašom, trinaestoplasiranim timom tamošnje Superlige, ali samo do kraja sezone. Bivši štoper Crvene zvezde od maja će ponovo u potragu za klubom.

 

 

14.40 - Napadač iz Gabona Pjer-Emerik Obamejang doputovao je u Barselonu, prenose obavešteni novinari Đerar Romero i Fabricio Romano. Dogovorena je pozajmica u katalonskom klubu i ostalo je da se sve strane dogovore samo oko detalja. Ostalo je samo da Obamejnag sve ugovori sa Barselonom.

14.11 - Srpski reprezentativac Luka Jović mogao bi da ode na pozajmici u Everton. Prethodno se pominjalo da bi Arsenal mogao da dovede srpskog napadača, ali ni od toga nije bilo ništa.  Španski mediji su tvrdili da Jović neće nigde na proleće, zbog povrede Karima Benzeme, ali su u Realu izgleda promenili mišljenje. Britanski Telegraf sad piše da bi Jović mogao da stigne u Everton na pozajmicu do kraja sezone.

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

14.00 - Partizan je dobio ponudu za Marka Milovanovića, prenodi Telegraf. Partizanu je iz Engleske stigla ponuda od 6.000.000 evra, koju je poslao Vulverhempton.

13.29 - Bild prenosi da je Real Madrid dogovorio dolazak Kilijana Mbapea, što će potvrditi posle okršaja protiv Pari Sen žermena u osmini finala Lige šampiona! Mbape stiže u Real kao slobodan igrač narednog leta kada mu istekne ugovor. Dodišnje će zarađivati u Realu  oko 50.000.000 evra. Bild navodi bruto godišnju platu, dok će Mbapeova neto plata po sezoni iznositi nešto više od 25.000.000 evra. Porez u Španiji na plate fudbalera je malo manji od 50 odsto.

Foto: reuters

Kilijan Mbape

13.09 - Britanski Telegraf prenosi da je Luka Jović ozbiljna opcija za Everton! Karamele posle Van de Beka i El Gazija više ne mogu da pozajmljuju iz Premijer lige, ali mogu iz inostranstva.  Real je navodno dao zeleno svetlo za odlazak Srbina. 

13.00 - Fudbaler minhenskog Bajerna poreklom iz Srbije, Namanja Motika stiže u Crvenu zvezdu. Obeštećenje nije dva miliona evra, kako su naveli Nemci, nego 1,5 miliona evra, a bilo bi isplaćeno u tri rate. To nije sve, Bavarcima bi pripalo i 15 odsto od naredne prodaje. Takođe, kada crveno-beli budu želeli da prodaju Motiku, Bajern će imati pravo preče kupovine.

12.16 - Nemci tvrde da je Nemanja Motika, fudbaler minhenskog Bajerna, na listi želja Crvene zvezde koja je navodno već ponudila 2.000.000 evra bavarskom gigantu za momka rođenog 20. marta 2003. u Berlinu.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Motika

12.04 - Aron Remzi bi u finišu prelaznog roka mogao da napusti Juventus. Rendžers je zainteresovan, ako i Barnli i Vulverhempton.

11.45 -  Pjer Emerik Obamejang blizu je prelaska u Barselonu, a kada posao bude završen Arsenal planira da dovede Raula de Tomasa iz Espanjola. 

Foto: reuters

 

11.22 - Arsenal je krenuo u novi napad na Alvaru Moratu iz Juventusa. Londonskom klubu nije uspeo da dođe do Dušana Vlahovića, upravo im je Stara dama pokvarila posao. Morata u  Juventusu igra kao posuđeni igrač Atletiko Madrida, ali oba kluba se slažu da Morata može da ide u Arsenal. Juventus će raskinuti pozajmicu kako bi Atletiko mogao da ga proda  ako dođe do dogovora.

11.02 - U Juventus je stigao 24-godišnji Federiko Gati iz Frozinonea. Štoper će ipak igrati na pozajmici do kraja sezone u svom doskorašnjem klubu.

10.50 - Engleski mediji prenose da će Džesi Lingard razgovarati sa Ralfom Rangnikom kako bi pokušao da ga ubedi da ga pusti u Njukasl. "Đavoli"  samo za pozajmicu traže čak 15.000.000 funti što bi mogao da bnude veliki problem. 

10.20 -  Aston Vila pušta na pozajmicu Meta Targeta (26) u Njukasl. Posle dolaska Luke Dinja za njega neće biti dovoljno minuta u dresu Vile.

10.19 - Denis Zakarija iz Menhengladbaha je novo pojačanje Juventusa! Menhengladbahu ide 5.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse.

 

 

 

10.07 - Vest Hem je ponudio 54 miliona evra Benfiki, oni bi rado prihvatili, ali 22-godišnji napadač odbio je da pređe u londonski tim, prenosi "Atletik".

09.56 - Mančester junajtedu je hitno potrebna zamena za Grinvuda, koji se više neće igrati fudbala, uhapšen je pošto je pretukao devojku. "Skaj" prenosi da je Mančester junajted ušao u trku za Dembelea.

09.55 - Ndombele,vezista Totenhema, stigao je u Francusku kako bi završio dogovor sa Lionom. , Francuzi preuzimaju na sebe njegov deo plate tokom trajanje pozajmice.

09.15 - Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač premijerligaša Brentforda. Eriksen je potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju produžetka na još godinu dana.

U Brentford je stigao kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Interom. Danac je na Evropskom prvenstvu leta 2021. godine kolabirao na terenu i borio se za život.

Eriksen se izborio i dobio najveću bitku do sada. U Italiji su mu zabranili da igra fudbal, ali je on želeo da nastavi da igra i na kraju se vratio u Premijer ligu, gde je ranije nastupao za Totenhem.

 

 

08.52 - Kako prenose meidji u Francusko Dembele je blizu PSŽ-a. Navodno će svi detalji biti poznati do kraja dana.

08.45 - Vest Hem je ponudio 40 miliona za napadača Benfike Darvina Nunjesa, prenosi "Dejli Mejl". 
Ove sezone postigao je 20 golova na 25 utakmica u svim takmičenjima.

08.45 - Pratite uz Informer.rs poslednji dan prelaznog roka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija