• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2022

23:30

POTVRĐENO! Tončev izbačen na devet meseci iz fudbala!

Fudbal

POTVRĐENO! Tončev izbačen na devet meseci iz fudbala!

Podeli vest

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je prvostepenu odluku o kažnjavanju Novice Tončeva devetomesečnom zabranom rada

Kako prenosi "Sport Klub", istovremeno, pravosnažna je postala i polugodišnja suspenzija Stanislava Tončeva.

Novica i Stanislav Tončev, sankcionisani su suspenzijama, od devet i šest meseci, zbog ulaska i nesportskog ponašanja u sudijskoj svlačionici, tokom poluvremena utakmice Radnik – TSC (2:1). Duel je odigran 24. novembra prošle godine.

Foto: Starsportphoto

 

Dan kasnije, službena lica prijavila su incident, kojem su neposredno svedočili i arbitri u VAR sobi. Komunikacija je ostala uključena, pa su VAR sudija Momčilo Marković i AVAR Milovan Ristić, zajedno sa operaterom, imali priliku da čuju nemili dijalog Tončeva seniora i juniora sa sudijama, predvođenim Dejanom Trifkovićem.

Inače, suspenzija teče od 3. decembra prošle godine. Praktično, posle pravosnažnosti odluke, otac i sin Tončev neće moći da budu angažovani u klupskim i fudbalskim poslovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija