• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

06:52

PREOKRET! Saša Ilić ipak ne ide u Bugarsku!

Starsportphoto

Fudbal

PREOKRET! Saša Ilić ipak ne ide u Bugarsku!

Podeli vest

Doskorašnji trener Čukaričkog Saša Ilić ipak neće preuzeti CSKA iz Sofije

Bugarski mediji su spekulisali da je Saša Ilić,  posle raskida saradnje sa Čukaričkim, veoma blizu da zameni Stojča Mladenova na klupi CKSA iz Sofije.

Međutim, Telegraf tvrdi da to nije tačno. Prema saznanjima pomenutog izvora, Saša Ilić nije otputovao u Sofiju, nalazi se u Beogradu i navodno ''nema nameru da preuzme bugrski tim''.

 

 Stojče Mladenov podneo je ostavku nakon prvog meča polufinala Kupa Bugarske protiv Levskog koji je CSKA dobio sa 2:0. On je tvrdio da nema slobodu dovođenja igrača i da je to razlog njegovog odlaska.

- Mogu da ostanem u klubu, samo ako će mi biti dozvoljeno da učestvujem u odlukama o pojačanjima. Od decembra prošle godine nisam razgovarao sa vlasnikom kluba Grišom Gančevim. Do tada smo imali dobar odnos. Ali od tada su se dogodile neke stvari. Nije mi bilo dozvoljeno da učestvujem u donošenju odluka u izboru pojačanja u zimskom prelaznom roku - rekao je Mladenov.

Foto: Starsportphoto

Saša Ilić

Ako je Mladenov podneo ostavku žaleći se da nema slobodu u dovođenju igrača, malo je verovatno da će Ilić pristati na to i u samom finišu sezone. 

Ekipa CSKA iz Sofije zauzela je drugo mesto nakon prvog dela sezone u Bugarskoj sa 52 boda, 12 manje od Ludogoreca. Boriće se  za jedno od mesta koje vodi u evropske kvalifikacije sa Botevom iz Plovdiva i Černim Morem.

Podsećamo, Čukarički je posle remija sa Partizanom (0:0) raskinuo saradnju sa trenerom Sašom Ilićem.  Navodno je povod za stastanak bio  komentar Saše Ilića posle meča, u kojem je rekao da je njegov igrač zaslužio crveni karton, ali da su sudije ostale neme.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00