• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

13:12

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! Saša Ilić više nije trener Čukaričkog!

Starsportphoto

Fudbal

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! Saša Ilić više nije trener Čukaričkog!

Podeli vest

Kako je Informer najavio Čukarički je posle remija sa Partizanom (0:0) raskinuo saradnju sa trenerom Sašom Ilićem

Saši Iliću je zamereno što je hteo da izvede izmešan sastav protiv crno-belih umesto najjači tim. Reagovala je uprava koja je insistirala na najjačem timu i obećala premije igračima ako ne izgube.

To nije sve! Dodatno ih je iznerviralo što nakon utakmice Ilić jedini nije hteo da ide na klupsku večeru posle remija, bio je po svemu sudeći nezadovoljan ili tužan zbog remija. Takođe, Ilić, koji nije poznat po tome što komentariše suđenje, otišao je korak dalje. Rekao je nakon remija sa crno-belima da je njegov igrač trebalo da dobije crveni karton.

Foto: Starsportphoto

 

- Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost -  saopštili su sa Banovog brda.

Ilić je posle utakmice sa crno-belima rekao da je njegov igrač Bojan Kovačević zaslužio crveni karton. Rikardo, trčeći u kontranapad, srušen je na polovini "brđana", neoprezan je bio Kovačević. On je u tom momentu bio poslednji u odbrani. Crno-beli su smatrali da je zaslužio crveno-karton, ali ne i sudija Novak Simović.

Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima - rekao je Saša Ilić, a potom još jednom ponovio: 

Foto: printscreen

 

Retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - rekao je u nedelju Saša Ilić, a dan kasnije ostao bez posla.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 2 godine

Saša je ipak preveliki gospodin da bi rekao pozadinu svega ovoga. Puno sreće Saša, sačekaj pravi trenutak za povratak u voljeni klub. Još nisu vremenske prilike za to.

marko

pre 2 godine

Sasa hteo da ih pusti a uprava Cukarickog nije htela da namesti utakmicu to vam je jedina istina koju lako mozete proveriti

Laki

pre 2 godine

Toliko o poštenju Saše Ilića. Prvo je hteo da izvede mladi tim protiv Partizana, a onda samo što ne plače zato što njegov igrač nije dobio crveni karton. A onda je on žrtva. Jedina prava odluka je otkaz koji je uprava Čukaričkog dala Iliću. Saša ovo je velika mrlja na tvojoj karijeri.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija