• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

08:33

ONI SU ISKUSILI RONALDOVU BOL! Ovi poznati asovi suočili su se sa gubitkom deteta!

printscreen/reuters

Fudbal

ONI SU ISKUSILI RONALDOVU BOL! Ovi poznati asovi suočili su se sa gubitkom deteta!

Podeli vest

Portugalac Kristijano Ronaldo ostao bez tek rođenog sina, a slične tragedije doživeli su i Luis Enrike, Mihael Balak, Predrag Mijatović, Josip Šimunić, Majk Tajson, Goran Vujević, Miodrag Ješić...

Nema većeg bola od gubitka deteta, a nažalost osetili su je brojni poznati sportisti! Tragedija koja je pre tri dana pogodila Kristijana Ronalda (37) uzdrmala je svetsku javnost i ujedno podsetila na slične tužne događaje iz prošlosti.

Zvezda Mančester junajteda i njegova nevenčana supruga Georgina Rodrigez ostali su bez tek rođenog sina. Atraktivna brineta se u ponedeljak porodila, ali je mališan preminuo, dok je devojčica u dobrom stanju. Poznati par odranije ima ćerku Alanu Martinu (3), a sjajni napadač je sa surogat majkama dobio sina Kristijana Juniora (11) i blizance Evu Mariju i Matea (4).

Podrška i reči utehe Ronaldu stižu sa svih strana, a on se juče pojavio i u trening-centru "crvenih đavola". Među onima koji tačno znaju sa kakvom tugom se sada bori Portugalac jesu i bivši asovi Luis Enrike, Mihael Balak i Predrag Mijatović, legendarni bokser Majk Tajson, vaterpolo trener Ivica Tucak, čuveni odbojkaš Goran Vujević...


LUIS ENRIKE (51)
Nekadašnji španski fudbaler, a sada selektor "crvene furije" Luis Enrike doživeo je težak udarac krajem avgusta 2019. Njegova devetogodišnja ćerka Sana, iz braka sa Elenom Kulel, preminula je od raka kostiju. Devojčica se pet meseci žestoko borila sa opakom bolešću, ali nije uspela da je pobedi. Zbog toga se Enrike povukao iz javnog života i sa klupe reprezentacije, ali se poslu vratio nakon pet meseci.

Foto: printscreen

Lusi Enrike sa ćerkicom

MIHAEL BALAK (45)
Proslavljeni nemački fudbaler Mihael Balak ostao je bez sina Emilija (18), koji je poginuo 5. avgusta prošle godine. Saobraćajna nesreća dogodila se na imanju u Portugalu, dok je tinejdžer vozio kvad. On je u kobnom trenutku išao u rikverc i izgubio kontrolu, pa je četvorotočkaš prvo "poleteo", a potom pao na nesrećnog momka, koji je na mestu ostao mrtav. Balak iz braka sa Simon Lambe, od koje se razveo 2012, ima još sinove Luisa (21) i Džordija (17).

Foto: printscreen

Mihael Balak

PREDRAG MIJATOVIĆ (53)
Legendarni jugoslovenski golgeter Predrag Mijatović izgubio je sina Andreja (14), koji se skoro ceo život borio sa bolešću. Dečak je sa dve godine oboleo od cerebralne paralize, a kasnije i od hidrocefalusa. Preminuo je početkom juna 2009. u bolnici u Valensiji, gde je i sahranjen. Čuveni as Partizana i Reala iz prvog braka sa Elenom Karić ima još sina Luku (29), dok je sa sadašnjom suprugom Anetom dobio ćerke Nadu, Ninu i Lolu.

JOSIP ŠIMUNIĆ (44)
Bivši hrvatski fudbaler Josip Džo Šimunić suočio se u aprilu 2018. sa iznenadnom smrću trogodišnje ćerke Lucijane. Ona se prvo razbolela od gripa, ali je ubrzo došlo do komplikacija usled kojih je dobila sepsu, pa je ishod bio tragičan. Nekadašnji defanzivac sa suprugom Kristinom Mari ima još dva sina.

ROBERT ENKE (32)
Priča o Robertu Enkeu jedna je od najtužnijih u svetu sporta. Pokojni nemački golman je 2004. sa Terezom Rejm dobio Laru, koja je rođena sa srčanom manom. Devojčica je od prvog dana morala da koristi lekove, a imala je i dve teške operacije. Preminula je 2006. usled komplikacija, a tri godine kasnije bračni par je usvojio malu Lejlu. Međutim, tadašnji član Hanovera nije mogao da se pomiri sa gubitkom ćerke, pa je u novembru 2009. izvršio samoubistvo tako što se bacio pod voz. Njegova supruga je kasnije otkrila da se Enke nekoliko godina bezuspešno borio sa depresijom.

Foto: printscreen

Robert Enke

MAJK TAJSON (55)
Bokserska legenda Majk Tajson (55) u maju 2009. ostao je bez četvorogodišnje Egzodus. Nesrećni slučaj se dogodio u kući u Finiksu, kada se devojčica zadavila kablom za struju, koji je visio sa konzole na isključenoj traci za trčanje. Pronašao ju je sedmogodišnji brat Migel, koji je odmah pozvao majku i hitnu pomoć. Lekari su je stavili na aparate za održavanje života, ali ćerki bivšeg svetskog prvaka nije bilo spasa.

Foto: printscreen

majk Tajson

IVICA TUCAK (52)
Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak i njegova supruga Marijana najveću životnu tragediju doživeli su u junu 2005. Tada im je preminula troipogodišnja ćerkica Tena. Na nju je, na terasi jednog kafića u Šibeniku, pao automat sa igračkama, usled čega je devojčica dobila teške povrede glave, od kojih nije mogla da se oporavi.

MIODRAG JEŠIĆ (63)
Nekadašnji fudbaler, a potom i trener Partizana, Miodrag Ješić otkrio je da mu se svet srušio krajem decembra 2000. Tada je osetio najveću bol i gubitak, pošto mu je umrla ćerka Jelena (19) iz prvog braka. Devojka je doživela saobraćajnu nesreću, a bitku za život izgubila je zbog unutrašnjeg krvarenja i nemara jednog lekara, koji nije na vreme odradio neophodne procedure.

GORAN VUJEVIĆ (49)
Čuveni odbojkaš Goran Vujević i njegova supruga Frančeska u oktobru 2013. oprostili su se od petogodišnjeg sina Stefana. Mališan je od rođenja bolovao od retke i teške srčane bolesti. Lekari su čekali da još malo poraste i ojača kako bi izdržao operaciju, ali je srčani udar bio fatalan. Naš as ima još jednog sina i ćerku.

DEJAN BRĐOVIĆ (49)
Ono što je doživeo njegov kolega Goran Vujević na svojoj koži osetio je i pokojni Dejan Brđović. Bivši kapiten naše odbojkaške reprezentacije 1996. je morao da napusti Olimpijske igre u Atlanti, pošto mu je umro devetomesečni sin Marko. Sa suprugom Jelenom ima još sina Aleksu i ćerku Aleksandru, koji su krenuli njegovim stopama. Brđović je krajem decembra 2015. iznenada preminuo u 49. godini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija