• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

13:52

ODJEKNULA "BOMBA" U MOSKVI! CSKA daje Marku Nikoliću 2 miliona evra!

Fudbal

ODJEKNULA "BOMBA" U MOSKVI! CSKA daje Marku Nikoliću 2 miliona evra!

Podeli vest

CSKA po svaku cenu želi Marka Nikolića u svojim redovima i ne štedi, pišu ruski mediji

Ruski Sport Ekspres prenosi da je  CSKA je ponudio srpskom treneru ugovor na minimum dve godine i čak 2.000.000 evra godišnje!

Plata je garantovana, a što se tiče dužine ugovora o tome još može da se pregovara. Nikolić je i zimus dovođen u vezu sa CSKA. Tada nisu, a videćemo da li će Armejci uspeti da dovedu Srbina tokom leta. 

Rusi daju milione Nikoliću

CSKA nije jedini klub koji je zainteresovan za Marka Nikolića. Kako je Informer već pisao, čelnici Partizana priželjkuju da bivši trener nasledi Aleksandra Stanojevića koji je podneo ostavku posle poraza u Kupu Srbije i još jedne sezone bez trofeja.

Pored toga, Dinamo iz Moskve bi radi Nikolića na trenerskoj klupi, a Mozzart Sportu prenosi da nekadašnji trener Partizana ima na stolu dve ponude.

Foto: ap photo

Rusi ratuju zbog Marka Nikolića

Jasno je da crno-beli s finansijske strane ne mogu da pariraju Rusima. Ni kada je plata u pitanju, ni sredstva za neophodna pojačanja za prelazni rok. Ali, važan adut koji bi mogao da presudi je Evropa, ruski  klubov neće igratu sledeće sezone. 

CSKA od 2016. nije bio prvak države, a poslednji trofej koji je osvojio je Superkup 2018. godine. Navodno bi Nikolić čelnicima CSKA početkom sledeće nedelje trebalo da odgovori na ponudu .

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija