• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

11:11 >> 14:08

TRANSFERI (7. JUN)! Remzi i Bejl u ISTOM klubu, Realova OSVETA Svecima za Mbapea

Fudbal

TRANSFERI (7. JUN)! Remzi i Bejl u ISTOM klubu, Realova OSVETA Svecima za Mbapea

Podeli vest

Počeo je letnji prelazni rok, a uz Informer.rs možete da pratite najnovije vesti, zanimljivosti, spekulacije...

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

21.30 Superligaš Voždovac imenovao je Nebojšu Jandrića za novog trenera, koji će naslediti Aleksandra Lintu na klupi Zmajeva.

21.00 - Josip Drmić je prešao iz Rijeke u ljutog rivala Dinamo iz Zagreba i imaće primanja od milion evra na godišnjem nivou.

20.14 - Uprava Kardifa želi da angažuje dve najveće zvezde reprezentacije Velsa - Gereta Bejla i Arona Remzija. 

Podsetimo, Bejlu je istekao ugovor sa Realom, pa je trenutno slobodan u izboru nove sredine, dok je Remzi prošlu sezonu proveo na pozajmici u Glazgov Rendžersu, ali je i dalje član Juventusa.

Foto: Tanjug

Geret Bejl

Inače, Vels će prvi put posle 64 godine biti učesnik Svetskog prvenstva, koje se ove godine održava u Kataru.

19.55 - Vezista Njukasla Isak Hajden narednu sezonu provešće u Noriču na pozajmici.

19.20 - Totenhem je krenuo po Alesandra Bastonija, Pevci žele da u svoje redove dovedu defanzivca Intera iz Milana.

18.44 - AEK iz Atine imenovao je četvrtog trenera u poslednjih godinu dana. Sezonu na klupi grčkog velikana počeo je bivši šef struke Zvezde Vladan Milojević, njega je zamenio u oktobru Argiris Janikis, a od marta je na klupu kao privremeno rešenje seo Sokratis Ofridopulos.

Sada su Atinjani zvanično objavili da je postignut dogovor sa Matijasom Almeidom, bivšim reprezentativcem Portugalije, kome će ovo biti prvi posao u trenerskoj karijeri. Može se reći da je iz kopački pravo uplovio u trenerske vode.

17.50 - Mladi fudbaler Spartaka iz Subotice Lazar Tufegdžić karijeru nastavlja u CSKA iz Sofije. Novi trener bugarskog velikana Saša Ilić insistirao je na dolasku najboljeg igrača subotičkog superligaša, a Plavi golubovi će za ovaj transfer inkasirati pola miliona evra.

16.33 - Premijerligaš Njukasl zainteresovan je da dovede 19-godišnjeg napadača Remsa Uga Ekitikea, koji je postigao 10 golova u timu za koji sa uspehom brani reprezentativac Srbije Predrag Rajković.

16.00 - Povratnik u Bundesligu Šalke iz Gelzenkirhena imenovao je Franka Kramera za novog šefa stručnog štaba.

15.43 - Real je uspeo da se osveti Pari sen Žermenu, koji im je uništio već viđen prelazak Kilijana Mbapea na "Bernabeu" i angažuje vezistu Orelijena Čuamenija iz Monaka.

Momak koga je želelo "pola Evrope", između ostalih PSŽ i Liverpul, koje su Madriđani eliminisali na putu do titule Lige šampiona, prešao je u redove Anćelotijeve ekipe.

Ceo posao je Real koštao 80.000.000 evra, ali kada se dodaju dodatne klauzule i bonusi, šampion Španije je za Čuamenija platio gotovo 100 miliona evra.

 

 

Mladi vezista će potpisati petogodišnji ugovor, a iako su Sveci bili spremni da ponude mnogo veći novac, Orelijen je želeo samo da pređe u Real, pa se šampion Francuske povukao iz pregovora.

15. 28 - Liverpul je najpliži dovođenju Kelvina Remzija. Desni bek škotskog Aberdina nalazi se na listi želja mnogih evropskih giganata, a evropski i engleski vicešampion je trenutno na "pol poziciji", Škoti su za njegovu slobodu odredili 3.000.000 funti. Licitacija je odavno počela.

15.25 - Slovnački prvoligaš Celje spreman je da razbije klupsku kasu i napravi rekordni transfer u tamošnjem fudbalu, dovođenjem najboljeg strelca Maribora Ognjena Mudrinskog koji je član poljske Jagjelonije.

Foto: HNK Gorica

Ognjen Mudrinski

Bivši napadač Zvezde primao bi u novom klubu 20.000 evra, što bi bio presedan u eliti Slovenije.

14.50 - Pep Gvardiola veruje da bi Robert Levandovski bio dobar za Barselonu, ali nije siguran da li katalonski klub može da ga dovede. Poljskom napadaču je ostala još godina ugovora sa Bajernom, želi da napusti klub, mada Bavarci odbijaju da ga puste. 

14.07 - Lukaku pokušava da se vrati u Inter.  Čeka sastanak Tomasa Tuhela sa novim vlasnicima, ali čini se da se žuri i njegovim agentima, prenosi Sjajsport. 

14.05 - Fudbalski trener Zoran Rendulić novi je šef stručnog štaba omladinskog tima Crvene zvezde.

- Moram da priznam da sam uzbuđeniji sad, nego kada sam 2015. godine došao na isto ovo mesto i moram priznati da se Zvezda od tada dosta promenila, naravno u pozitivnom smislu. Sve ovde izgleda kao pravi moderni evropski klub. Prve impresije su mi stvarno iskrene sa svih strana. Super sam prihvaćen i vlada pozitivna energija, što mi daje dodatnu satisfakciju za moju ideju i rad koji mi predstoji – počeo je Rendulić.

14.04 - Poznati insajder Fabricio Romano prenosi da je Inter intenzivirao kontakt sa Paulom Dibalom i da se završni dogovoro očekuje narednih dana! 

Foto: Reuters

 

13.40 - Juventus se ozbiljno sprema za prelazni rok. U odbrani klub traži zamenu za Kjelinija, želja je Kulibali. Žele Filipa Korstića Italijani ali  pregovori sa Ajntrahtom nisu ni počeli. Juve razmišlja o Grimaldu iz Benfike, ali moraće da proda Luku Pelegrinija.. Skauti su gledali i Vajndala iz Alkmara i Udogija iz Udinezea...

13.23 - Fudbaler Vojvodine Mihajlo Nešković produžio je danas ugovor sa „starom damom“ do juna 2024. godine. Nešković je dete Voše, a jednu sezonu 2020/21 proveo je na pozajmici u Inđiji.

13.14 - Predstavljeno je novo pojačanje u Čukaričkom. Posle Đorđa Ivanovića i Luke Adžića, Brđani su promovisali i iskusnog defanzivca Nikolu Vujadinovića koji je donedavno igrao za Radnički iz Niša.

12.45 - Germanijaka piše da je hrvatski vezista Lovro Majer  na meti Pari Sen Žermena posle sjajne  debitantske sezone u Renu. 

12.13 -  Bajern nudi za Manea 25.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse a navodno Liverpul  traži 50.000.000 evra.

Foto: reuters

Sadio Mane

11.50 - Vladimir Ivić je navodno nadomak klupe CSKA.

Da li postoji ponuda CSKA? Kao što sam ranije rekao, to ne mogu da komentarišem. Nikada neću ništa reči na to pitanje. Nemam ništa protiv toga da radim u Rusiji, ali nisam spreman da pričam o konkretnim ponudama i klubovima - rekao je Ivić ruske medije. 

Foto: Reuters

Vladimir Ivić

11.45 - Ruski mediji prenose da je Dinamo iz Moskve  završnoj fazi pregovora sa srpskim trenerom Slavišom Jokanovićem. 

11.11 - Kristijan Eriksen se preporodio u Brentfordu. Zimus dobio ugovor do kraja sezone, kako bi se oporavio nakon operacije i srčanih problema, a Brentford mu nudi produžetak saradnje uz nameru da postane najplećniji u ekipi. Eriksen se dvoumi, jer ima interesovanja Totenhema i Mančester junajteda.

11.10 - Mesecima se prića da će Zlatan Ibrahimović završiti karijeru, ali kako prenose Italijani počeo je pregovore sa upravom Milana o novom jednogodišnjem ugovoru.  Kako prenosi Gazeta sastanak Ibrahimovića sa Masarom i Maldinijem biće održan u narednim danima, a zavisno od procene zdravstvenog stanja možda će ipak produžiti saradnju na još godinu dana.

11.10 - Pratite uživo uz Informer.rs dešavanja tokom letnjeg prelaznog roka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija