• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

23:20

PIKEU SE SVE RASPADA! Privatni život uticao i na teren! Ćavi mu saopštio IZNENAĐUJUĆE vesti!

reuters

Fudbal

PIKEU SE SVE RASPADA! Privatni život uticao i na teren! Ćavi mu saopštio IZNENAĐUJUĆE vesti!

Podeli vest

Trener Barselone Ćavi Ernandes, saopštio je jednom od najstandardnijih fudbalera katalonskog giganta u poslednjoj deceniji, Đeraru Pikeu, da u narednoj sezoni neće imati sigurno mesto u startnoj postavi

Kako tvrdi španski "As"  spekuliše se da je Pike dobio instrukcije iz kluba da pristane na smanjenje plate zbog teške finansijske situacije u klubu. Ipak, Pike je odbio ponudu čelnika kluba, a španski mediji navode da će biti "kažnjen" selidbom na klupu!

Igraču kojem ne cvetaju ruže ni na privatnom planu je ponuđeno i olakšanje u izboru novog kluba, odnosno da mu ekipa sa "Nou Kampa" neće praviti probleme oko obeštećenja.

Foto: AP/Photo

 

Tamošnji mediji tvrde da rukovodstvo Barselone nije zadovoljno poslovnim poduhvatima Pikea, a posebno nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je za ogromnu proviziju ugovarao odigravanje Superkupa Španije u Saudijskoj Arabiji.

Foto: Reuters

 

Pike je ponikao u Barseloni, a potom je od 2004. do 2008. igrao za Mančester junajted, a jednu sezonu je proveo na pozajmici u Saragosi. Za Barselonu je odigrao 606 utakmica i postigao je 52 gola.

Podsećamo, fudbaler je dospeo u centar skandala, jer je varao suprugu, pevačicu Šakiru, sa studentkinjom iz Barselone, neki izvore prenose i da je spavao sa majkom saigrača Gavija, a navodno mu to nije bio jedini "izlet". Glavni problem će biti starateljstvo nad decom, ali ništa lakše neće biti ni oko zajedničkog bogatstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija