• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

11:06

ATRAKTIVNA KOLUMBIJKA KAO VANDA! Šakira angažovala detektive, htela da oprosti varalici Pikeu...

AP/Photo

Fudbal

ATRAKTIVNA KOLUMBIJKA KAO VANDA! Šakira angažovala detektive, htela da oprosti varalici Pikeu...

Podeli vest

Kolumbijska pevačica Šakira i španski fudbaler Đerar Pike razvode posle 12 godina braka

Podsećamo, fudbaler je varao pevačicu sa studentkinjom iz Barselone, neki izvore prenose i da je spavao sa majkom saigrača Gavija, a navodno mu to nije bio jedini "izlet". Glavni problem će biti starateljstvo nad decom, ali ništa lakše neće biti ni oko zajedničkog bogatstva.

Šakira angažovala detektive

Pevačica je već dugo sumnjala da je fudbaler vara, a mediji u Španiji su otkrili da je čak angažovala privatne detektive koji su ga pratili. Šakira je izgleda dobro ispratila sagu sa Maurom i Vandom Ikardi, koja je takođe angažovala detektive.

Šakira je navodno posle svega bila spremna da mu oprosti, dva puta je pokušala da se pomiri sa Pikeom, međutim fudbaler Barselone je želeo da stavi tačku na njihovu vezu, prenosi "Marka".

Foto: AP/Photo

Šakira htela Pikeu da oprosti prevaru

Pikea je pogodilo što je sve "procurilo" u medijima, a za to su krivi privatni detektivi. Oni su medijima dali informaciju da Pike vara Šakiru i pre nego što su obavestili atraktivnu Kolumbijku. Šakira je potom objavila saopštenje u kome je potvrdila raskid sa Pikeom, i to bez pristanka fudbalera. Njemu inače ne ide ni na profesionalnom planu pošto će dobiti "korpu" i od Barselone.

Španski tabloid "Informalia El Economista" preneo je da će morati da podele 700 miliona evra. Pike i Šakira su stekli impresivno bogatstvo tokom 12 godina zajedničkog života, a sada sledi podela miliona. 

Isti izvor navodi da advokati fudbalera i pevačice rade na dokumentaciji kako bi se zajedničko bogatstvo podelilo pošto od pomirenja neće biti ništa. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija