• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

08:55

ŠAKIRA ĆE OPELJEŠITI PIKEA! Drama je zagarantovana, moraju da podele milione!

AP/Photo

Fudbal

ŠAKIRA ĆE OPELJEŠITI PIKEA! Drama je zagarantovana, moraju da podele milione!

Podeli vest

Fudbaler Đerar Pike i pevačica Šakira razvode se posle 12 godina, a moraće da podeliti bogatstvo, tačnije 700 miliona evra

Španski tabloid "Informalia El Economista" prenosi da će morati da podele 700 miliona evra. Pike i Šakira su stekli impresivno bogatstvo tokom 12 godina zajedničkog života, a sada sledi podela miliona. 

Isti izvor navodi da advokati fudbalera i pevačice rade na dokumentaciji kako bi se zajedničko bogatstvo podelilo pošto od pomirenja neće biti ništa. 

Šakira je jedna od najpoznatijih pevačica sveta i prema Forbsu je sama zaradila oko 280 miliona evra, dok je Pike trenutno jedan od najplaćenijih igrača Barselone, vlasnik firme Kosmos Holding, organizator Dejvis kupa...

Foto: AP/Photo

Šakira i Đerar Pike dok su bili u ljubavi

Takođe, imaju nekretnine u Barseloni, Barankilji, Dominikanskoj Republici, Majamiju, Kapriju, Njujorku, Bahamima... Videćemo da li će razvod i podela imovine biti turbulentni.

Podsećamo, fudbaler je varao pevačicu sa studentkinjom iz Barselone, neki izvore prenise i da je spavao sa majkom saigrača Gavija, a navodno mu to nije bio jedini "izlet". Glavni problem će biti starateljstvo nad decom, ali ništa lakše neće biti ni oko zajedničkog bogatstva.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija