• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

16:46

FATALNA MISICA RASKRINKALA PIKEA: Slao mi je OVE poruke lascivne poruke! Muvali su me i drugi igrači Barselone(FOTO)

reuters/Instagram/Suzi Kortez

Fudbal

FATALNA MISICA RASKRINKALA PIKEA: Slao mi je OVE poruke lascivne poruke! Muvali su me i drugi igrači Barselone(FOTO)

Podeli vest

Đerar Pike je prevario Šakiru, par se razgodi, a brazilska manekenka Suzi Kortez otkrila je šta joj je fudbaler pisao na društvenim mrežama

Šakira je potvrdila da se razvodi od fudbalera Barselone, a vrlo brzo posle toga oglasila i brazilska manekenka Suzi Kortez, inače bivša misica.

Ona tvrdi da joj je Pike slao neprikladne poruke. Otkrila je da joj je defanzivcem Barselone pisao na Instagramu, pa je  brisao na Instagramu kako ne bi bio uhvaćen.

Foto: Instagram/Suzi Kortez

Suzi Kortez, sa njom se dopisivao Pike

- Družila sam se sa bivšim predsednikom Barselone Sandrom Roselom. Kada je Pike saznao za to, tražio je moj broj telefona i pisao mi je. Kada sam se vratila u Brazil slao mi je poruke na Instagramu i brisao ih je. Pitao me je kad se vraćam u Evropu i koliko je velika moja zadnjica - rekla je Suzi za "El Diario".

Otkrila je i da Đerar nije bio jedini koji joj je pisao. Kako tvrdi, činili su to i drugi.

Foto: Instagram/Suzi Kortez

 

 

Foto: Instagram/Suzi Kortez

 

- Pike mi je najviše poruka poslao. Jedini tadašnji igrači Barselone koji mi nikada nisu pisali bili su Lionel Mesi i Felipe Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje supruge - otkrila je Suzi Kortez.

Pike sa Šakirom, koja je završila u bolnici posle svega, ima dva sina - Milana i Sašu.

 

 

Foto: Instagram/Suzi Kortez

 

 

Foto: Instagram/Suzi Kortez

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17