• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

08:36

PIKEA OPTUŽILI DA JE SPAVAO SA MAJKOM SAIGRAČA! Novi detalji! Zbog nje je fudbaler prevario Šakiru! (FOTO)

AP/Photo

Fudbal

PIKEA OPTUŽILI DA JE SPAVAO SA MAJKOM SAIGRAČA! Novi detalji! Zbog nje je fudbaler prevario Šakiru! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Barselone Đerar Pike prevario je Šakiru sa majkom saigrača iz Barselone Gavija, tvrde fanovi na društvenim mrežama * Dnevni list "Periodiko" ipak tvrdi da je u pitanju znatno mlađa hostesa

Đerar Pike (35) prevario je slavnu kolumbijsku pevačicu Šakiru (45) sa Gavinin Anasi, majkom saigrača Gavija (17), tvrde navijači Barselone! Haos zbog raskida slavnog estradno-sportskog para se ne stišava, a identitet Pikeove ljubavnice navodno je otkriven na društvenim mrežama.

"Šakira je uhvatila Pikea sa Gavijevom majkom u svlačionici", pisali su juče fanovi Barselone na Tviteru.

 

 

 

Upoznali se u baru

Žena koja je krivac za razvod jeste plavuša u dvadesetim godinama. Ona radi u jednom poznatom baru, gde su se i upoznali
Lorena Vaskez i Laura Fa, novinarke "Periodika"

 

Provodi se do zore

Ipak, novinarke Lorena Vaskez i Laura Fa iz katalonskog dnevnog lista "Periodiko", koje su prve objavile da su se Pike i Šakira rastali, imaju drugačije informacije.

- Žena koja je krivac za razvod jeste plavuša u dvadesetim godinama. Ona radi kao hostesa u jednom poznatom baru, gde su se i upoznali, i studira na lokalnom univerzitetu - navode španski novinari.

Lorena i Laura iznele su detalje rastanka i otkrile da se fudbaler vratio u momački stan, nakon što ga je Šakira uhvatila u krevetu sa drugom ženom. One su potom razgovarale sa brojnim reporterima i paparacima koji prate slavni par i koji su im potvrdili da su odnosi između Pikea i Šakire zahladneli.

Foto: printscreen

Gavinin Anas, sa njom je Pike prevario Šakiru



- Činjenica je da je njihov odnos zahladneo. Kada dolaze u školu po decu, glume da je sve u redu, ali van toga je skroz drugačije. Planiraju da izdaju zajedničko saopštenje, ali još ne znamo da li će da demantuju rastanak ili će ga potvrditi. On sada živi u momačkom stanu, gde je živeo sa Šakirom pre nego što su se preselili u kuću. Paparaci pokušavaju da ga uhvate, ali teško im ide jer stanari imaju potpunu privatnost i ulaze preko garaže, gde niko ne može da ih vidi. Pike takođe često rezerviše sobe u sklopu noćnih klubova 'Bling bling' i 'Patron - pišu novinarke.

Foto: AP/Photo

Šakira i Pike, pukla ljubav



Lorena i Laura dodaju da u prilog njihovim tvrdnjama ide i to što je Šakira nedavno dva puta putovala na Ibicu bez Pikea.

Zvižduci navijača mu draži od vođenja ljubavi

 

Đerar Pike često ne zna da drži jezik za zubima, pa je tako nedavno javno posramio Šakiru. On je rekao da su mu zvižduci navijača bolji od seksa.
- Ne postoji ništa što bih mogao da uporedim sa tim vrhunskim osećajem kada mi zvižde navijači gradskog rivala Espanjola. Rekao bih da je to bolje od seksa - lupio je Pike.
Nekoliko dana pre toga Šakira je otkrila da joj suprug brani da o njemu govori pohvalno u javnosti.
- Đerar mi obično ne dozvoljava da ovakve stvari govorim u javnosti. Međutim, samo on može da odigra herojski i uvek da sve od sebe - rekla je Šakira.

 


- Ona je putovala sa decom i prijateljem, a Pike nije išao sa njima. To nije logično s obzirom na to da je bio povređen od početka aprila i mogao je bar na nekoliko dana da im se pridruži - dodaju novinarke.

Šire se dezinformacije

Osim Loreninih i Laurinih informacija, u medijima se pojavljuju i brojne lažne informacije, pa su mediji tako pisali da je Gavi otpratio Pikea sa Instagrama iako je lako proveriti da to nije tačno.

Jedan od najpoznatijih parova na svetu zajedno je od 2010. godine. Upoznali su se na snimanju spota za njenu pesmu "Vaka, vaka", korišćenom za promociju Mundijala te godine. Imaju sinove Milana (9) i Sašu (7). Fudbaler i pevačica se nikad nisu venčali, ali uprkos tome, ako rastanak bude konačan, moraće da reše kada i koliko će viđati decu. Sleduje im i podela zajedničke imovine.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija