• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

03.06.2022

08:22

ŠAKIRA UHVATILA PIKEA U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM! Fudbaler se vratio u momački stan

Fudbal

ŠAKIRA UHVATILA PIKEA U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM! Fudbaler se vratio u momački stan

Podeli vest

Slavna kolumbijska pevačica uhvatila svog nevenčanog supruga Đerara Pikea u krevetu sa drugom ženom * Fudbaler Barselone se potom iselio iz porodičnog doma

Pukla ljubav! Poznata kolumbijska pevačica Šakira (45) izbacila je iz kuće svog nevenčanog supruga, fudbalera Barselone Đerara Pikea (35), jer ga je uhvatila u krevetu sa drugom ženom, prenose španski mediji!

Jedan od najpoznatijih parova na svetu zajedno je od 2010. godine i ima sinove Milana (9) i Sašu (7). Fudbaler i pevačica se nikad nisu venčali, ali uprkos tome, ako rastanak bude konačan, biće neophodno odrediti s kim će ostati deca i podeliti ogromnu zajedničku imovinu.

Izlazi s klincima

Prema pisanju katalonskog "Periodika", koje prenose svi ugledni španski mediji, Pike se vratio u momački stan, a Šakira je ostala u zajedničkoj vili.

- Šakira ga je uhvatila u krevetu sa drugom ženom i odmah ga je izbacila napolje. Fudbaler se spakovao i preselio u stan u kojem je živeo pre veze sa pevačicom. Komšije ga danima viđaju kako izlazi iz stana i vraća se. Vrlo često je u noćnom provodu, tako da kući dolazi oko dva-tri ujutru - piše "Periodiko".

Upoznali se u Južnoafričkoj Republici

 

Fudbaler Đerar Pike upoznao je Šakiru na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, kada je ona pevala na ceremoniji otvaranja. Pošto je ona otputovala u Afriku nekoliko dana pre njega, Pike je nabavio njen broj telefona i poslao joj poruku da se raspita kakvo je vreme i da li da nosi jaknu. Tako su počeli da se dopisuju i ljubav je planula.

Pike je i ranije bio poznat kao ljubitelj noćnog života, ali mediji tvrde da se sad ponovo ponaša kao momak. Često je po klubovima sa mlađim saigračima, koji nemaju porodice.

- U poslednje vreme Pike najviše vremena provodi sa Pikijem Puđom, svojim saigračem, koji ima samo 22 godine. Puđ nije u ozbiljnoj vezi, voli da se provodi i menja devojke, a trenutno mu društvo u takvim izlascima pravi stariji saigrač. Noćni život štopera Barselone otrgao se kontroli. To je počelo još dok je živeo sa Šakirom, što je njoj smetalo. Prevara je nije preterano iznenadila -  saznaje katalonski dnevni list.

Foto: reuters

Šakira pobednela zbog prevare

Autobiografska pesma

Mediji u Španiji Pikeovu prevaru povezali su i sa jednom od novih Šakirinih pesama "Te felicito", što u prevodu na srpski znači "Čestitam vam". U pesmi se govori o muškarcu koji je prevario ženu i "pokidao je na hiljadu delova".

Ovo nije prvi put da se spekuliše o razlazu para koji ima dvoje dece. Godine 2017. takođe se pisalo o krahu ljubavi, jer par dugo nije viđen nigde zajedno. Međutim, oni su to demantovali, ali je Šakira i rekla da ne želi da se udaje.

- Dopada mi se da budem njegova devojka. Tako mi je romantičnije - rekla je tad lepa Kolumbijka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija