• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

19:10

BIO JE U KONKURENCIJI ZA TRENERA PARTIZANA! Sada PREUZIMA bivšeg rivala crno-belih!

Reuters

Fudbal

BIO JE U KONKURENCIJI ZA TRENERA PARTIZANA! Sada PREUZIMA bivšeg rivala crno-belih!

Podeli vest

Srpski stručnjak Aleksandar Vuković završio je misiju u Legiji iz Varšave i sada slovi za najozbiljnijeg kandidata da preuzme kiparski Anortozis

Pre nego što su čelnici Partizana imenovali Iliju Stolicu za novog trenera, Aleksandar Vuković je bio među kandidatima da sedne na klupu crno-belih.

To se, ipak, nije desilo, pa se osvedočeni navijač kluba iz Humske okrenuo daljim izazovima.

Pozivajući se na izvore iz Poljske, gde je Srbin ostavio veliki trag kao igrač i trener u varšavskoj Legiji, kiparski mediji pišu da je srpski strateg jedan od najozbiljnijih kandidata da preuzme Anortozis, koji se nedavno zahvalio na saradnji Timoru Kecbaji.

Proslavljeni gruzijski reprezentativac je u Anortozisu bio tri sezone, od leta 2019. godine, međutim, dobio je otkaz jer u finišu prethodnog prvenstva Kipra nije osvojio mesto koje vodi u Evropu.

 

 

Sada je Aleksandar Vuković prvi kandidat da sedne na klupu Kiprana.

Podsetimo, Partizan i Anortozis su prošle godine bili u istoj grupi Lige konferencija, koju su crno-beli uspešno prošli.

Crno-beli su slavili na Kipru sa 2:0 golovima Kvinsija Meniga i Rikarda Gomeša, dok je u odlučujućem meču za prolaz Parni valjak remizirao u Humskoj 1:1, a strelac je bio Marko Milovanović. Pogodak za Anortozis postigao je Lazaros Hristodopulos iz penala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija