• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2022

16:25

PUKAO MU FILM! Posle velikog derbija u regionu, trener ŽESTOKO OPLEO - mi smo BOLESTAN NAROD! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

PUKAO MU FILM! Posle velikog derbija u regionu, trener ŽESTOKO OPLEO - mi smo BOLESTAN NAROD! (VIDEO)

Podeli vest

Najveći derbi Premijer lige BiH, između Željezničara i Sarajeva završen je nerešeno 2:2 u 7. kolu tamošnjeg prvenstva

Sarajevo je krajem prvog poluvremena bilo brojčano slabije na terenu, ali je preko Ikića i Muhameda ostvarilo prednost od 2:0.

Ovaj rezultat bio je na snazi do 88. minuta, kada su Haračić i Bekrić blickrigom doveli Željezničar do remija. Sarajlije su i u četvrtom meč zaredom ostale bez trijumfa, pa je posle meča njihov trener Feđa Dudić bio vidno iznerviran, što pokazuje njegov odgovor na pitanje da li je pritisak bio prevelik.

- Mi smo izopačeno društvo. Bio sam Murinjo prva tri kola, ali sada nisam dobar. Zašto da menjamo trenera svakih sedam dana? Kakav pritisak? Niko me nije gurao ovde, imam svoj posao iza sebe. Sa 39 godina osvojio sam trofej i dva puta otišao u Evropu. Šta reći za Liverpul? Tri kola bez pobede, pa će neko reći da Klop ne valja? Naša najveća sreća je tuđa nesreća i ne samo u sportu - rekao je Dudić i nastavio:

- I moj kolega Edis u Željezničaru odlično radi. Došao je kad niko drugi nije hteo, a već dva meseca mu skidaju glavu. Što neko drugi nije došao kad su svi drugi bežali? Ja sam došao u Sarajevo i napraviću rezultat, ako ću imati kontinuitet. Ćutim, igram i radim sa onim što imam. Da li sam se ikad žalio da mi nedostaju igrači? Nema pritiska, mi ga stvramo veštački - istakao je revoltirani Dudić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PONIŠTENA SUSPENZIJA! Indija može u SVET FUDBALA!
Fudbal

PONIŠTENA SUSPENZIJA! Indija može u SVET FUDBALA!

Biro Saveta Svetske fudbalske federacija (FIFA) ukino je suspenziju Indijske fudbalske federacije (AIFF), koju je doneo 16. avgusta zbog "ozbiljnog kršenja" njenog statuta, saopštila je danas krovna organizacija svetskog fudbala

27.08.2022

16:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija