• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

20:59

SVECI POMAŽU ZVEZDI! PSŽ dogovorio NAJSKUPLJEG igrača Monaka! Kneževi za petoricu ZARADILI 164.000.000 evra!

Fudbal

SVECI POMAŽU ZVEZDI! PSŽ dogovorio NAJSKUPLJEG igrača Monaka! Kneževi za petoricu ZARADILI 164.000.000 evra!

Podeli vest

Francuski štoper Aksela Disasija nalazi se na meti Pari sen Žermena, a šampon Lige 1 je već postigao usmeni dogovor sa defanzivcem

Najskuplji i najcenjeniji igrač Kneževa bi uskoro mogao da obuče dres PSŽ-a, u transferu od kojeg bi Monako inkasirao 50.000.000 evra!

Sveci su već uspostavili kontakt sa defanzivcem i dogovorili lične uslove, prenosi francuski Gol, ali isti izvor dodaje da Parižani još nisu poslali zvaničnu ponudu crveno-belima iz Kneževine.

Da, dobro ste pročitali! Ako se tome doda da je klub iz Kneževine nedavno prodao madridskom Realu Čuamenija za 80.000.000 evropskih novčanica, dolazi se do cifre od 130.000.000 evra zarade od obeštećenja samo za ova dva transfera.

Kada se tome doda pride zarada od Sofijana Diopa koji je prešao u Nicu za 22.000.000 evra (čekaju se samo lekarski pregledi i ozvaničenje ugovora), odnosno, prodaje srpskog reprezentativca Strahinje Pavlovića švajcarskom Bazelu (7.000.000 evra) i Pjetra Pelejgrija italijnaskom Torinu za 5.000.000 evra, računica je jasna - Zvezdin rival u Ligi Evrope je ovog leta samo od transfera zaradio 164.000.000 evropskih novčanica!

Ako se transfer Disasija u PSŽ realizuje, Monako će oboriti rekord iz 2018. godine kada je realizovan istorijski transfer Kilijana Mbapea takođe na Park prinčeva, ali i prodaja Lemara Atletiko Madridu za 72.000.000 evra i Fabinja Liverpulu za 45.000.000 evropskih novčanica.

Crvena zvezda će igrati u grupi H, zajedno sa Monakom, turskim Trabzonom i mađarskim Ferencvarošem.

Zanimljivo da šampion Srbije upravo protiv Kneževa otvara takmičenje u drugom po rangu UEFA takmičenju, 8. septembra od 21 čas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija