• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2022

15:05

PREPORUČUJE SE PIKSIJU ZA MUNDIJAL! Reprezentativac Srbije debitovao za Orlove, pa dao PRVENAC u svom klubu! (VIDEO)

Starssportphoto

Fudbal

PREPORUČUJE SE PIKSIJU ZA MUNDIJAL! Reprezentativac Srbije debitovao za Orlove, pa dao PRVENAC u svom klubu! (VIDEO)

Podeli vest

Štoper Almerije Srđan Babić postigao je pogodak za klub sa juga Španije, koja ima ubedljivo vođstvo na poluvremenu sa Rajom Valjekanom

Bivši štoper Crvene zvezde odlično se snašao po dolasku u Almeriju. Najpre je kao pozajmljen igrač sa Marakane stigao u novog člana La lige, da bi čelnici crveno-belih sa juga Španije, zadovoljni njegovim partijama, otkupili Babićev ugovor po isteku. 

Almerija se sa Babićem plasirala u elitu, defanzivac je kao nagradu dobio poziv selektora Stojkovića da debituje u reprezentaciji Srbije protiv Švedske, dok je megdan sa Norvežanima propustio.

Da igra sezonu iz bajke, svedoči i prvi gol u španskoj eliti za Srđana Babića, pošto je zatresao mrežu Rajo Baljekana i povisio rezultat njegovog tima na 2:0.

Dosuđen je korner sa desne strane, oštar centaršut, a najviši u skoku je bio upravo Srđan Babić koji je loptu poslao u mrežu. Čini se kao da je reprezentativni dres bio samo podstrek za ovog fudbalera i da je sve ovo tek početak.

Zapratite Instagram stranicu Katar2022 gde možete pratiti sva aktuelna dešavanja vezana za predstojeće Svetsko prvenstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija