• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

14:51

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! Nemci prozivaju CRNO-BELE zbog odugovlačenja!

Tanjug/AP

Fudbal

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! Nemci prozivaju CRNO-BELE zbog odugovlačenja!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su večeras na svom stadionu Keln sa 2:0 (1:0), u meču 4. kola D grupe Lige konferencija

Strelci za crno-bele bili su Fuseni Dijabate u 15. minutu i Rikardo Gomeš u 52. minutu. Ekipa trenera Gordana Petrića posle nekompletnog 4. kola ima osam bodova i osvajanje dva boda u preostale dve utakmice garantuju joj prolaz u nokaut fazu trećeg po rangu evropskog klupskog takmičenja.

- Ja sam kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške - rekao je Timo Hibers posle meča. 

Štoper nemačkog kluba žestoko je prozivao crno-bele budući da se u Humskoj nije igrao fudbal. Navodno, fudbaleri Partizana su odugovlačili, a jasno je da Jarečvima treba alibi nakon 180 minuta bez gola u dvomeču sa beogradskim velikanom. 

- Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi. Znatno gore je što smo bili paralizovani, tokom drugog poluvremena lopta je u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi - rekao je Hibers. 

Foto: Starsportphoto

Njegov saigrač Florijan Kajnc ne zamera crno-belima zbog odugovlačenja budući da su to legitimne stvari u fudbalu. 

- Ne možete zameriti Partizanovim fudbalerima što su često ležali na travi. Možda nam u tom segmentu nedostaje malo iskustva - istakao je Kajnc. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija