• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

23:25

HOFENHAJM RUTINSKI! Povratnik u Bundesligu kao bos po trnju na svojoj Šalke Areni!

Tanjug

Fudbal

HOFENHAJM RUTINSKI! Povratnik u Bundesligu kao bos po trnju na svojoj Šalke Areni!

Podeli vest

Fudbaleri Hofenhajma savladali su Šalke rezultatom 3:0 u utakmici 10. kola Bundeslige.

Time su prekinuli seriju od tri meča bez pobede, ujedno produživši crni niz tima iz Gelzerkirhena na četiri poraza u poslednja četiri meča i ostanak u zoni ispadanja.

Povratnik u elitni rang nemačkog fudbala je bio u zaostatku od 11. minuta kada je Robert Skov bio siguran iz jedanaesterca, a do poluvremena je prednost gostiju duplirao Munas Dabur i to u najnezgodniji trenutak – drugom minutu nadoknade.

To je bio i odlučujući trenutak koji je igrače Šalke poslao indisponirane u svlačionicu, a ubrzo po povratku smo dobili i konačan rezultat kada je još jedan jedanaesterac realizovao danski fudbaler.

Bundesliga, 10. kolo

Petak:
Šalke – Hofenhajm 0:3 (0:2)
Skov 12, 59, Dabur 45+2
Subota:
15:30 Ajntraht – Bajer
15:30 Štutgart – Bohum
15:30 Verder – Majnc
15:30 Volfsburg – Borusija Mehengladbah
18:30 Lajpcig – Herta
Nedelja:
15:30 Keln – Augzburg
17:30 Union – Borusija Dortmund
19:30 Bajern – Frajburg

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija