• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

09:01

NE KAČI SE SA SRBINOM! Vlahović POLUDEO i umalo PREBIO rivala!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

NE KAČI SE SA SRBINOM! Vlahović POLUDEO i umalo PREBIO rivala! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović glavna je tema italijanskih medija, ali ne zbog gola već zbog tuče na meču protiv Empolija

Fudbaleri Juventusa pobedili su Empoli sa 4:0 na premijeri 11. kola italijanske Serije A. Srpski fudbaler Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u strelce, ali je glavna tema medija na Apeninima zbog incidenta sa kapitenom rivala Filipom Bandinelijem. 

Srpski fudbaler je u 56. minutu čekao centaršut, ali je nakon guranja u kaznenom prostoru pao. Tražio je Vlahović penal, sudija Fabri je odmahnuo rukom, a pošto mu je Bandineli nešto dobacio i pokušao da ga povuče za uvo snažni golgeter je burno reagovao. 

 

 

Skočio je Dušan Vlahović "kao oparen" da se sukobi sa kapitenom Empolija. Udario ga je po ruci i uneo u mu se u facu. Ipak, koškanje je brzo prekinuto, a Maks Alegri je nedugo zatim iz igre izveo srpskog napadača. 

Podsetimo, Juventus je ostvario petu pobedu u prvenstvu i sa 19 bodova zauzima sedmu poziciju na tabeli. Empoli je na 11. mestu sa 11 poena. U narednom kolu Stara dama igra protiv Lečea, dok Empoli dočekuje Atalantu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija