• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

20:51

SLAVNI AS JUVENTUSA DOBIO UŽASNU PORUKU OD ROĐENOG BRATA IZ ZATVORA! Poručio mu "Žalićeš celog života"!

AP PHOTO

Fudbal

SLAVNI AS JUVENTUSA DOBIO UŽASNU PORUKU OD ROĐENOG BRATA IZ ZATVORA! Poručio mu "Žalićeš celog života"!

Podeli vest

Već duže vreme na terenu nema Pol Pogbe, jer se francuski reprezentativac suočava sa teškim periodom u karijeri

Osim što je povređen, Pol Pogba proživljava užasne stvari u porodičnoj drami, koju je režirao njegov rođeni brat Matijas.

On se trenutno nalazi u zatvoru, zajedno sa još četvoricom, gde je sproveden jer je prema navodima policije ucenjivao Pola za sumu od čak 13 miliona dolara!

Matijas je uslovljavao brata iznoseći u javnost "pikanterije" iz Polovog ličnog života, a između ostalog je tvrdio da je as Juventusa unajmio vešticu koja bi začarala Kilijana Mbapea.

Kada se činilo da se situacija smirila, francuski "Mond" objavio je da je Matijas Pogba uspeo iz zatvora da pošalje svom bratu glasovnu poruku sa jezivom porukom.

Foto: Informer

Matijas Pogba je ucenjivao rođenog brata Pola

- Odmah me pozovi, požuri inače ćeš žaliti celog života - poručio je Matijas starijem bratu.

Upravo zbog toga je Pol Pogba unajmio obezbeđenje, koje ga neprestano čuva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija