• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA

11.11.2022

18:47

ŠVAJCARAC NEMILORSDAN! Da sam predsednik FIFA IZBACIO bih OVU reprezentaciju sa Mundijala!

reuters

Fudbal

ŠVAJCARAC NEMILORSDAN! Da sam predsednik FIFA IZBACIO bih OVU reprezentaciju sa Mundijala!

Podeli vest

Bivši predsednik FIFA Sep Blater izjavio je da bi Iran trebalo da bude izbačen sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi švajcarski "Blik".

Švajcarac je istakao da bi izbacio fudbalsku reprezentaciju Irana sa Mundijala zbog nereda u ovoj zemlji, koji su izbili posle smrti 22-godišnje Mahse Amini 16. septembra, nakon pritvora u moralnoj policiji zbog navodno nepropisnog nošenja hidžaba.

- Iran mora da bude isključen sa SP, Ali (Ðani) Infantino (predsednik FIFA) nema hrabrosti za to. Da sam ja predsednik FIFA, Iran bi bio izbačen sa Mundijala - rekao je Sep Blater.

On je ranije ove nedelje naglasio da je dodela domaćinstva Svetskog prvenstva Kataru bila "velika greška".

Švajcarski mediji podsećaju da Blater, koji je od 1998. do 2015. godine bio na čelu FIFA, nikada nije zabranio Iranu da se takmiči na Mundijalima.

Svetsko prvenstvo u fudbalu će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Ljudska nemoralna karikatura, koja je muljala u svetskom fudbalu bi ponovo da mulja. Dosta je bilo, uvlaćenje Amerima neće te vratiti u svetski fudbal.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija