• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2022

16:26

VAR JE KRIV ZA KEJNOV PROMAŠAJ! Klinsman udario na FIFA! Brani kapitena ENGLESKE!

Tanjug/AP

Fudbal

VAR JE KRIV ZA KEJNOV PROMAŠAJ! Klinsman udario na FIFA! Brani kapitena ENGLESKE!

Podeli vest

Nemački trener Jirgen Klinsman izjavio je da je kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn zbog dekoncentracije promašio penal u 84. minutu utakmice protiv Francuske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi "Jurosport"

Francuska je pobedila Englesku 2:1, a Kejn je u 84. minutu imao priliku da svom timu donese izjednačenje. Međutim, njegov udarac je završio visoko preko gola. Kejn je prethodno u 54. minutu bio precizan sa 11 metara.

- Previše vremena je prošlo od VAR provere do izvođenja penala. Veliki sam obožavalac Harija Kejna. Da je imao priliku da samo spusti loptu i izvede penal, verovatno bi postigao gol. Previše vremena gube fudbaleri na terenu prilikom VAR provere. Onda izvođač penala previše razmišlja, dođe do dekoncentracije i onda se dese ovakve situacije kao na meču Engleska - Francuska - rekao je Klinsman u Dohi.

Foto: reuters

Nemački fudbalski stručnjak tvrdi da je impresioniran igrom Engleske na SP.

- Engleska je odigrala veoma dobar turnir. Oni kao tim i dalje rastu, imaju dosta talentovanih igrača i na velikim turnirima stiču potrebno iskustvo. Mislim da je njihov meč sa Francuskom došao prerano. Trebalo je sa Francuzima da igraju u polufinalu ili finalu - zaključio je Klinsman, koji je bio selektor Nemačke i SAD-a.

Francuska će u sredu u polufinalu SP igrati sa Marokom, dok će se u prvom polufinalu u utorak sastati Argentina i Hrvatska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija