• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2022

22:00

GOTOVO JE! Ronaldo STIGAO u novi klub na POTPISIVANJE UGOVORA!

reuters

Fudbal

GOTOVO JE! Ronaldo STIGAO u novi klub na POTPISIVANJE UGOVORA!

Podeli vest

Doskorašnji igrač Mančester junajteda bi sa klubom iz Rijada trebalo da dogovori saradnju do 2025. godine

Sve je izvesnije da će nekadašnji as Real Madrida imati platu od čak 200.000.000 evra po sezoni.

Kristijano je, podsetimo, raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom posle intervjua kod Pirsa Morgana, kada je uputio niz kritika na račun Crvenih đavola i njihovog menadžera Erika Ten Haga.

Ronaldo je u prvom delu sezone Premijer lige upisao 16 mečeva i postigao tri gola, uz dve asistencije.

Sa reprezentacijom Portugala učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali je eliminisan u četvrtfinalu od Maroka, posle čega je u suzama napustio teren.

I pored toga, najavio je da će nastaviti reprezentativnu karijeru, međutim, pod uslovom da Fernando Santoš bude najuren sa mesta selektora i bude doveden Žoze Murinjo.

U međuvremenu, čelnici FS Portugala su oterali Santoša, ipak, Posebni se još uvek čeka, pošto je selektorsko mesto za sada upražnjeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija