• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2022

17:59 >> 18:16

SREĆOM NIJE BILO KOBNO! Fulam slavio, Mitrović promašio PENAL! Senzacija na Etihadu! Šampion se ZAGRCNUO s Karamelama (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

SREĆOM NIJE BILO KOBNO! Fulam slavio, Mitrović promašio PENAL! Senzacija na Etihadu! Šampion se ZAGRCNUO s Karamelama (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Fulama savladali su Sautempton rezultatom 2:1, a najbolji strelac ekipe je promašio penal u sudijskoj nadoknadi

Na isteku 90+6. minuta Aleksandar Mitrović je uzeo loptu i šutirao, ali ga je Bazula pročitao i odbranio njegov udarac.

Prethodno je Fulam u vođstvo doveo autogolom Vard Prous u 32. minutu, da bi se isti igrač iskupio u 56. minutu i doneo izjednačenje Svecima.

Ipak, Kotidžeri su u finišu uspeli da stignu do pobede, koju im je doneo Palinja u 88. minutu.

Iznenađenje dana priredio je Everton, koji je ostao neporažen na Etihadu protiv šampiona. Siti uprkos mnogim šansama, nije uspeo da savlada Karamele, a gostima je bod doneo Grej u 64. minutu.

Prethodno je najbolji strelac Građana Erling Haland nastavio golgeterski niz i u 24. minutu obradovao navijače na stadionu. Bio mu je to 27. gol ove sezone i 21. u Premijer ligi čime je produžio neverovatnu seriju.

Međutim, kada se očekivao novi trijumf, na scenu je stupio vezista Lampardovog tima i savladao nemoćnog Edersona, kaznivši pogođenu stativu Džona Stounsa iz 44. minuta.

Još jedno iznenađenje priredio je Lids, Jorkširci su sačuvali mrežu na gostovanju favorizovanim Svrakama. Ređale su se prilike Šara, Vuda, Longstafa, ali su gosti zahvlajujući sjajnim odbranama golmana Meslijea ostali neporaženi. 

Kristal Palas je slavio na gostovanju Bornmutu, golovima Ajua i Ezea još u prvom poluvremenu. Za samo 17 minuta gosti iz Londona su postigli oba pogotka i obezbedili trijumf. 

PREMIJER LIGA, 16.kolo

Subota

Njukasl - Lids 0:0

Mančester Siti - Everton 1:1 (1:0)

Haland 24 - Grej 64

Bornmut - Kristal Palas 0:2 (0:2)

Aju 19, Eze 36

Fulam - Sautempton 2:1 (1:0)

Vard-Prous ag 32, Palinja 88 - Vard-Prous 56.

Vulverhempton - Mančester junajted 0:1 (0:0)

Rašford 76

18.30 Brajton - Arsenal

Petak

Vest Hem - Brentford 0:2 (0:2)

Toni 18, Da Silva 43

Liverpul - Lester 2:1

Faes ag 38,45 - Desburi Halk 4.

Nedelja

15.00: Totenhem - Aston Vila

17.30: Notingem Forest - Čelsi

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija