• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

17:48

LUKIĆ DEBITOVAO, MITROGOL ZAMENJEN! Fulam pobedio, remi Arsenala! Totenhem PUKAO KAO ZVEČKA!

Tanjug/AP

Fudbal

LUKIĆ DEBITOVAO, MITROGOL ZAMENJEN! Fulam pobedio, remi Arsenala! Totenhem PUKAO KAO ZVEČKA!

Podeli vest

Fulam je pobedio Notingem Forest 2:0 u utakmici 23. kola Premijer lige.

Za ekipu sa "Krejven Kotidža" od prvog minuta u igri bio je Aleksandar Mitrović, a debitovao je Saša Lukić, koji je ušao u nadoknadi vremena. 

Mitrović je zamenjen u 84. minutu. 

Veliki uticaj naishod meča je imala situacija iz sedmog minuta kada su se obojica štopera "šumara" Mekena i Boli povredili i morali da izađu iz igre.

Fulam to koristi i 10 minuta kasnije stiže do prednosti nakon prelepog pogotka Vilijana.

Fulam nije stao tu i u prvih 45 minuta su mogli još nekoliko puta da tresu mrežu Kejlora Navasa. Upravo je Kostarikanac sprečio Mitrovića u 35. minutu da stigne do svog 12. gola u sezoni kada je sjajno istrčao i skratio ugao srpskom centarforu.

Do kraja susreta ga je tri puta spasio okvir gola, ali ne i u 88. minutu kada je izraelski fudbaler Solomon postigao debitantski pogodak i postavio konačan rezultat.

Među gubitnicima je i Arsenal koji je remizirao kod kuće sa Brentfordom (1:1) i tako vratio Siti u šampionsku trku. Razlika između dva tima je sada šest bodova.

Posle prvog poluvremena bez golova, post je prekinuo rezervista Trosar, ali radost "tobdžija" nije dugo trajala pre nego što je Toni postigao 14. gol u Premijer ligi ove sezone.

Iznenađenje dana je priredio Lester koji je savladao oslabljeni Totenhem rezultatom 4:1. 

U ostalim mečevima, Kristal Palas i Brajton su remizirali (1:1), dok je Vulverhempton sa igračem manje preokrenuo rezultat i slavio na gostovanju Sautemptonu (1:2). Heroj je bio debitant Žoao Gomes koji je postigao gol u 87. minutu meča.

 

Premijer liga, 23. kolo:

Vest Hem – Čelsi 1:1 (1:1)
Palmijeri 28 – Feliks 16
Arsenal – Brentford 1:1 (0:0)
Trosar 66 – Toni 74
Lester – Totenhem 4:1 (3:1)
Mendi 23, Medison 25, Ihenačo 45+4, Barns 81 – Bentakur 14
Kristal Palas – Brajton 1:1 (0:0)
Tomkins 70 – Marč 63
Fulam – Notingem Forest 2:0 (1:0)
Vilijan 17, Solomon 88
Sautempton – Vulverhempton 1:2 (1:0)
Alkaras 24 – Bednarek 73ag, Gomes 87
18:30 Bornmut – Njukasl

Nedelja:

15:00 Lids – Mančester junajted
17:30 Mančester siti – Aston Vila

Ponedeljak:
21:00 Liverpul – Everton

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija