• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

07:56

ZVEZDIN KANDIDAT ZA PRVOG ČOVEKA "KUĆE FUDBALA" IMA PLAN! Džaja u FSS dovodi Kolarova i Babovića, a evo koga će postaviti za potpredsednika!

printscreen

Fudbal

ZVEZDIN KANDIDAT ZA PRVOG ČOVEKA "KUĆE FUDBALA" IMA PLAN! Džaja u FSS dovodi Kolarova i Babovića, a evo koga će postaviti za potpredsednika!

Podeli vest

Ukoliko bude izglasan za predsednika FSS na izborima 14. marta, Dragan Džajić će na visoke funkcije postaviti Aleksandra Kolarova i Stefana Babovića.

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić nastojaće da na rukovodeće pozicije u Fudbalski savez Srbije dovede bivše reprezentativce Aleksandra Kolarova i Stefana Babovića ukoliko bude bio izabran za predsednika "kuće fudbala", saznaje Informer.

FSS je zvanično raspisao izbore, a novi predsednik biće izabran na sednici skupštine 14. marta u Staroj Pazovi.

Ubeđuju ga prijatelji

Prema našim informacijama, Džajić ima najveće šanse da bude kandidat kojeg bi, osim Crvene zvezde, podržao i Partizan, ali i ogromna većina ostalih delegata. Do pre dva dana najveće šanse davane su bivšem ministru u Vladi Srbije Branislavu Nedimoviću, ali on će najverovatnije morati da se zadovolji funkcijom potpredsednika.

Dva u jedan

Stefan je bivši fudbaler, internacionalac, ali je uz oca Miliju vodio i velike firme. Razume se u fudbal i ume da obezbedi novac
Izvor Informera

Pretpostavka je da će Džajić odneti većinu čak i ako za protivkandidata bude imao Nemanju Vidića.

- Dragan Džajić još razmišlja da li da prihvati kandidaturu, ali mnogi bliski prijatelji ga ubeđuju i on će to najverovatnije učiniti. To ne znači da su on i Nedimović, koji je jedno vreme slovio za potencijalnog predsednika, na suprotstavljenim stranama, već da će sarađivati. Onog trenutka kad bude izabran Džajić će postaviti Nedimovića za potpredsednika i zajedno će voditi Savez - kaže naš izvor odlično upućen u dešavanja.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Kolarov u FSS



Jedan od aduta počasnog predsednika Crvene zvezde biće zvučna imena u rukovodstvu, odnosno dolazak Kolarova i Babovića. Nekadašnji fudbaler Partizana, a odnedavno potpredsednik OFK Beograda, Stefan Babović, juče je postao delegat Napretka iz Kruševca u Skupštini FSS umesto Valentine Vasić.

- Stefan je bivši fudbaler koji je karijeru gradio u zemlji i inostranstvu. Uz to, uz oca Miliju, koji je jedan od najuspešnijih poslovnih ljudi u regionu, vodio je velike firme, tako da ima iskustva i u biznisu. Razume se u fudbal i ume da obezbedi novac. Dakle, poseduje sve ono što je potrebno članu na rukovodećem položaju u FSS. Mogao bi da bude član Izvršnog odbora, a možda i potpredsednik organizacije. Takođe, blizak je mnogim fudbalskim strukturama u zemlji - objašnjava naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Dragan Džajić dovodi Stefana Babovića u FSS

Svi lobiraju

Važnu funkciju mogao bi da ima i Kolarov, mada se, prema saznanjima Informera, premišlja da li uopšte želi da se vraća u Srbiju. Ipak, on bi uz Džajića bio najveće fudbalsko ime, odnosno bivši igrač sa najbogatijom karijerom i jakim vezama u svetu fudbala.

- Kolarova je u poslednja dva dana zvalo nekoliko ljudi, tražili su njegovu podršku i nudili mu funkcije u Savezu. On je u odličnim odnosima i sa Nemanjom Vidićem, ali i sa strujom koja namerava da kandiduje Džajića. Mnogi ga video kao idealno rešenje za direktora reprezentacije ili potpredsednika sa širokim ovlašćenjima u sportskom sektoru. Kolarov je u prvi mah odbio, ali trenutno boravi u Beogradu i gotovo svakodnevno je u pregovorima i razgovorima sa obe strane - zaključuje naš izvor.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Na svakom poslu danas bi netko sa 41. godinu bio u prednosti nad nekome tko je vec odavno u penziji. Ovo je vracanje u 60te i 70te godine. Da li je to satisfakcija za 'hapsenje' od prije 10tak godina. To ce biti potpuna greska ako 'izaberu, nekoga tko mozda nece docekati kraj svog mandata. Uz svo postovanje za sve sportske uspjehe i sav minuli rad.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15