• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

15.02.2023

06:36

BIVŠI MINISTAR JAVNO STAO UZ ZVEZDINU LEGENDU! Nedimović: Podržaću Džajićevu kandidaturu!

Fudbal

BIVŠI MINISTAR JAVNO STAO UZ ZVEZDINU LEGENDU! Nedimović: Podržaću Džajićevu kandidaturu!

Podeli vest

Nisam još informisan ko će biti kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali ako se Dragan Džajić kandiduje, dobiće moj glas, kaže Branislav Nedimović za Informer

Bivši ministar u Vladi Srbije Branislav Nedimović poručio je u izjavi za Informer da će podržati kandidaturu Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije!

Nedimović je i sam figurirao kao potencijalni kandidat za upražnjeno mesto na Terazijama 35, ali sada je praktično potvrdio da će otpasti iz trke ukoliko jedan od kandidata bude legendarni fudbaler Crvene zvezde.
Presekao

Džajić je nekoliko dana razmišljao i definitivno odlučio da se kandiduje
Izvor Informera

 

- Nisam još informisan o tome ko će biti kandidati za predsednika FSS. Kad budem čuo ko su kandidati, moći ću da pričam više na tu temu. Međutim, ako se Dragan Džajić kandiduje, podržaću ga. Dobiće moj glas - rekao je Nedimović za Informer.

Biće potpredsednik

Kako je naš list već pisao, u slučaju da Dragan Džajić postane predsednik FSS, Nedimović bi najverovatnije dobio ulogu potpredsednika i bio bi jedan od njegovih najbližih ljudi.

Fudbalski savez Srbije čeka na predsednika od 22. marta 2021. godine, kada je Slaviša Kokeza odstupio sa funkcije. Izborna Skupština održaće se 14. marta u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i tada će novo rukovodstvo morati da bude izabrano kako naša kuća fudbala ne bi rizikovala da joj FIFA i UEFA uvedu prinudnu upravu. Kandidati za predsednika moraće da se kandiduju i iznesu programe do 27. februara.

Foto: fk crvena zvezda

Dragan Džajić



Prema informacijama do kojih je došao Informer iz više izvora, Dragan Džajić je presekao i odlučio da uđe u trku za predsednika FSS.

Tole: Biće više kandidata

Bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da će na izbornoj Skupštini biti više kandidata, ali da nema jasan stav dok ne vidi njihov plan i program.

- Biće više kandidata, to je sigurno. Nisam još video nijedan plan i program, a kandidati će morati to da iznesu do 27. februara. Kad se to desi, moći ću nešto više da kažem - rekao je Karadžić za Informer


- Tačno je da će Dragan Džajić da se kandiduje za predsednika FSS. Međutim, neće se oglašavati u narednom periodu po tom pitanju - rekao je izvor Informera iz Ljutice Bogdana.

Čeka se Kolarov

I jedan od najbližih prijatelja najboljeg srpskog fudbalera u prošlom veku rekao nam je da je Džajić prelomio i odlučio da se kandiduje.

- Džaja je nekoliko dana razmišljao da li da prihvati kandidaturu, bilo mu je potrebno vreme da sve okolnosti uzme u obzir. Međutim, sada nema dileme, on će definitivno ući u trku za predsednika saveza - rekao je sagovornik Informera blizak Džajiću.

U slučaju da Džajić bude potpredsednik FSS, novi direktor reprezentacije trebalo bi da bude Aleksandar Kolarov, ali on još nije potvrdio da će posle bogate fudbalske karijere postati funkcioner.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Čak i da nije krao bio je pod istragom nezasluzuje kandidatu a kamo li izbor.

Zoran

pre 1 godinu

E moj Džajo i ti postao marioneta za potkusurivanje. Nemoj to dozvoliti jer ti si legenda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija