• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2023

07:40

MIHIN SIN UMALO ZAPLAKAO! Arijana poslala poruku: Patriotizam! Neizmerna čast, ponos i velika tuga. Volim vas (FOTO)

tanjug

Fudbal

MIHIN SIN UMALO ZAPLAKAO! Arijana poslala poruku: Patriotizam! Neizmerna čast, ponos i velika tuga. Volim vas (FOTO)

Podeli vest

Srbija je posthumno odlikovala Sinišu Mihajlovića za sve što je legendarni fudbaler uradio za naš fudbal

Njegov sin Dušan preuzeo je u njegovo ime i ime njegove porodice najveću moguću čast, Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena!

Pre uručenja ordena prikazan je kratak film o velikanu srpskog fudbala, a nakon toga se salom prolomio gromoglasan aplauz. Dušan Mihajlović je bio dirnut, umalo je zaplakao u trenutku kada mu je predsednik Aleksandar Vučić uručio orden.

Njegova majka Arijana Mihajlović je takođe bila oduševljena i to je pokazala objavom na društvenim mrežama.

- Patriotizam. Neizmerna čast, ponos i velika tuga. Volim vas - napisala je na srspkom jeziku Arijana Mihajlović. 

 

 

 

 

 

 

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine nakon duge i teške borbe sa leukemijom.Ovo je drugo odlikovanje koje je dobio Siniša Mihajlović posthumno, pošto je prethodno njegovoj majci uručen Orden Republike Srpske na ogrlici.

 

Nedavno su se od Mihajlovića oprostili Crvena zvezda i Vojvodina, u 20. kolu Superlige, kada su navijači oba tima priredili spektakularnu koreografiju u njegovu čast. Deo tribine na Marakani je nazvan po njemu, a pošast mu je odata i minutom ćutanja pre početka susreta Zvezde i Vojvodine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 1 godinu

Simpatican decko,lepog imena! Tezak je to bio trenutak za njega ali istovremeno i velicanstven jer domovina njegovog oca pokazala koliko je on bio dobar i veliki covek. Neka Dusan sa svojom porodicom bude ponosan na svog tatu. Srbija vas voli, Mihajlovici!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija